maandag 16 september 2013

Het miljonairseiland en het kindertehuis

Het miljonairseiland en het kindertehuis


Het lijkt wel een verhaal uit de duistere spelonken van de fantasie of het voorstellingsvermogen van een schrijver als Steven King, maar het in plaats daarvan de realiteit. Misschien wel het grootste kinderverdelgingsschandaal ooit. Want net als in de vernietigingskampen in de Tweede Wereldoorlog werden zelfs ovens ingezet om van de kinderlijken af te komen.
 
 
In februari 2008 vormde het Britse eiland Jersey dan ook het toneel van massagraven, verbrandingsovens, foltering en moord. De grote media kopten de gruwelen dan in eerste instantie ook vol overgave de wereld in, maar zo snel de storm opstak, zo snel ging ze raadselachtig genoeg ook weer liggen in media land.
 
 
Want iedereen die ook maar een serieuze poging deed om de waarheid boven water te krijgen met betrekking tot de gruwelen in en rond het weeshuis Haut de la Garenne op het eiland van welgestelden, bespeurde al snel dat zijn of haar eigen leven in het geding kwam.
Een Amerikaanse journaliste genaamd Leah McGrath Goodman mocht al snel zelfs Engeland niet meer binnen!‘
 
 

Toen ik terugkeerde naar Amerika, laat in 2008, was het voor mij een grote schok toen ik, op afstand, getuige was van het vreselijke kindermisbruikschandaal in Jersey. Dag na dag, week na week, keek ik hoe het hoofd van de plaatselijke politie, Lenny Harper, interviews gaf aan een grote menigte van internationale pers die zich voor het afgesloten weeshuis Haut de la Geranne verzameld had. Op het eerste gezicht leek iedere nieuwe vondst van lichaamsdelen een grote schok in hem teweeg te brengen!’

Maar al snel komen er krachten in werking die ieder serieus onderzoek bij voorbaat onmogelijk maken, mensen worden bedreigd, geïntimideerd of via de pers geridiculiseerd. Stuart Syvret, voormalig minister van gezondheid en de meest geliefde politicus van het eiland steunt een diepgaand onderzoek naar de affaire, wordt al snel ontslagen en beland zelfs een aantal malen op basis van leugenachtige aanklachten in het gevang.

De krachten van de elite zijn onvoorstelbaar want nauwelijks 5 jaar na dato lijkt het wel of de hele zaak nooit heeft plaatsgevonden en gaat het leven op een eiland waar zo miljarden dollars per vierkante meter regeren, weer haar stille gang. De oplettende lezer zal echter zien waarom er vandaag de dag zoveel gedaan wordt aan het promoten van homoseksualiteit. Want steeds opnieuw zijn het in eerste instantie voornamelijk homoseksuelen die worden ingezet om de kinderen te beschermen.
 
 
 Zij zijn immers van nature al zorgzamer dan de rest. Maar kritiek en onderzoek als blijkt dat er misstanden zijn ontstaan stuiten dan op een machtig verweer – iedere onderzoeker is dan ineens per definitie ‘tegen’ homoseksualiteit!

Lees meer over de affaire hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten