zaterdag 14 september 2013

Zet muziek jongeren tot geweld aan ?

Zet muziek jongeren tot geweld aan ?



De jeugd kan men beïnvloeden door allerlei media, muziek, film en in het bijzonder jonge kinderen en tieners. Vroeger as onze samenleving nog gevuld met prachtige muziek en families speelden nog muziekinstrumenten. Tegenwoordig is het gecommercialiseerde muziek waar je jou ziel aan de duivel verkoopt, muziek heeft zijn zuiverheid verloren.

Denk aan de rellen rond Charles Manson met zijn ongerijmde seksuele immoraliteit..
De jongeren op deze wereld worden steeds bozer, egoïstisch, meer arrogant en meer hopeloos naïef. De beelden en geluiden van tegenwoordig leiden onze jongeren op een dwaalspoor.
Ze worden onverschillig tegenover God, het christelijke, fatsoen, moraal en normen en waarden.
Rockmuziek staat synoniem voor rebellie, seksuele immoraliteit en misbruik zoals drugs en alcohol.
We zien ook steeds meer toenemen dat jongeren zich verminken, piercen, tatoeëren en een worden met deze donkere wereldse muziek. De muziek wordt gekenmerkt door onophoudelijk schreeuwen, gillen, grillige versieringen, donkere stemmen en waad klinkende achtergronden. Ozzy Osbourne is een satan aanbidder die mensen gek maakt met psychotische muziek. Het aanzetten tot moord, zelfmoord, nemen van drug en verkrachting neemt toe bij de kwetsbaren, emotioneel gekwetsten en tieners met problemen thuis.


De Beatles werden vereerd vanwege hun muziek, maar iedereen vergeet de uitspraken van hen.
John lennon zei ooit: Het christendom zal verdwijnen en krimpen en ik krijg gelijk erin, want
 wij zijn populairder als Jezus.

Muziek verafgoden is nooit goed en vooral geen muziek die Jezus vervloekt. John Denver beweerde dat muziek de sterke kracht was van het Christendom en hij werd gedood als atheïst. Britney Spears die jonge meisjes leerde om zelfzuchtig te zijn, feministe te worden, te hoeren, naar mijn mening. Muziek is zo krachtig dat er zelfs seksuele immoraliteit heerst. Minderjarige meisjes zijn gekleed in hoerige kleding, hoge hakken, make-up, sensuele lingerie en weerspiegelen een object te zijn voor seks. Ze kruipen over de vloer, simuleren orale seks en de hitte straalt van het beeldscherm.
  Door het rebelleren van onze tieners verzetten zij zich tegen hun ouders en de familie eenheid wordt verbroken. Families zijn nu een ruïne en het al alleen maar erger worden.






David Bowie beweerde dat muziek van de duivel was. De Rolling Stones hadden sympathie voorde duivel en Frank Zappa was de advocaat van de duivel. Teksten zoals ik wil mijn ziel verkopen of ik geef u diamanten als u mij satan de hemel schenkt vind ik niet normaal.

Imagene van John lennon was een prachtig nummer wat uitgebracht werd in 1971. In het leid schetst hij een onrealistisch beeld van het leven in de hoofden van zijn luisteraars.
Hij ziet een wereld zonder hemel en hel, zonder religie, zonder landen, grenzen en oorlog. Het is een tekst over een misleidende fantasie en er zijn nog steeds mensen die deze droom willen waarmaken.








Madonna zingt ook toe aan Satan en zingt over het aanbidden van hem en noemt hem in haar teksten mooie vreemdeling. In het lied Justify for love wat in 1990 uitkwam met de daarbij behorende controversiële videoclip, kwamen scènes van naaktheid, homoseksualiteit, woorden gesproken en gefluisterd en ook een vorm van mild sado masochisme.






Zij is een eng rolmodel voor de jeugd. Haar opstand tegen God en openlijk in haar liederen beweren dat het haar niet uit maakt of ze naar de hel gaat. Ze bespotte de kruisiging en beledigde de katholieken en christenen.



Marilyn Manson raakt veel mensen met zijn muziek als iemand die het kwaad vertegenwoordigd. Hij verkleed zich als dominee en verminkt zichzelf op het podium. Hij is een schaamteloze antichrist verkondiger, rockstar en psychopaat. Hij spuugt op afbeeldingen van Jezus en vervloekt het Christendom. Indien dan nog iemand beweerd dat deze persoon cool is , is zelf een psychopaat. De echte naam van Marilyn Manson is Brian Warner.
Hij is ook lid van de kerk van Satan en auteur van de Satanische Bijbel.

Hij was bevriend met Anton laVey, de oprichter van de kerk van satan.





Ik weet dat niet veel mensen het met me eens zijn, maar dit is mijn zienswijze.
De muziek van tegenwoordig is kwaad, evil zoals ze dat noemen, en het kwaad verspreidt zich onder onze jeugd. Geen respect meer voor ouders, verwijdering van ouders en anderen, verzet, opstand, drugs, alcohol allemaal negatieve gevolgen van demonische muziek.


Veel artiesten houden zich bezig met oudere nummers die geschreven werden door satanisten.
De muziek van tegenwoordig bevordert homoseksuelen en satanisme en het occulte.
De Duivel is bezig alles te corrumperen wat er over is van moreel en waarden. Harry Potter, Charmed met heksen en het occulte, corrupte Bijbel vertalingen, heidense feestdagen, rap, punk, valse religies, seksuele ontaarding, afvalligheid in de kerk, abortus, overspel en elk ander denkbaar kwaad.

Het hard core satanisme in de muziek groeit op dit moment het hardste!
Ik hou mijn hart vast.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten