donderdag 5 september 2013

De Stem der Rede van de wereldpopulatie verliest het van de Waanzin der Enkeling!

 

De Stem der Rede van de wereldpopulatie

verliest het van de Waanzin der Enkeling!

 

Ja, zowaar bijna alle mensen geloven in de (daad)kracht van de meerderheid, zo bewijst de feitelijke gang van zaken het tegendeel. De Nederlandse Telegraaf beweert dat de Steun om een oorlog in Syrië groeit, en de Amerikaanse regisseur Oliver Stone stelt dat er in werkelijkheid geen sprake is van een ‘wel of niet’ debat, al evenmin toen Amerika de atoombom op Hiroshima en Nagasaki gooide.
De normaal gesproken almachtige stem van de wereldbevolking moet het nu afleggen tegen de stem van de kleine Elite die op het punt staat haar vijand, de mensheid in het algemeen, uit de weg te ruimen. En niemand lijkt in staat hiertegen iets te ondernemen.
 
 
 
Ondertussen is het Amerikaanse Congres (dat in werkelijkheid al lang toestemming gegeven heeft) bezig deze toestemming voor de oorlog in Syrië te formaliseren.Alex Jones stelt dat zijn taak steeds moeilijker wordt met betrekking tot het naar waarheid informeren van het volk omdat, aldus Alex, de waanzin en de leugens zulke groteske vormen heeft aangenomen en in zoveel richtingen schieten, dat het niet meer mogelijk is een beginpunt vast te stellen.
 
De Chinezen zijn ondertussen begonnen met het verplaatsen van hun troepen, en in de Perzische golf wemelt het inmiddels van militaire spelers. De wereld verkeert in grotere problemen dan ooit. Meer dan vijftig miljoen Amerikanen zijn inmiddels met betrekking tot hun voortbestaan geheel afhankelijk van voedselbonnen. Wereldwijd wordt de totale afhankelijkheid van de overheid steeds groter. Nergens ter wereld heeft het volk nog zelfstandig toegang tot voedsel, en bepalen kleine industriële genootschappen de prijzen, de hoeveelheden en zelfs de voedzaamheid van het voedsel.
 
 
In een wereld waarin het leven ons altijd al verteld heeft wat er gebeurd als men in zijn totaal is overgeleverd aan de macht van de enkeling, verdedigt de pers en de overheid dit tegennatuurlijke en onmenselijke principe inmiddels letterlijk in alle talen. De zogenaamde journalistiek is tot een onlosmakelijk onderdeel verworden van deze dodelijke industrie, en brengen letterlijk programma's aan de hand waarvan een verdovend en verwarrend collectief gedachtegoed ontstaat.
 
 
Maar de beelden van John Kerry, die vindt dat Amerika niet meer terug kan en de aanval moet door laten gaan, beschikken wat mij betreft over de kracht om een blinde te doen inzien dat we in alle feitelijkheid gestuurd worden door psychopaten en geesteszieken. Kerry ziet er namelijk uit alsof hij bezeten is, kan nauwelijks nog spreken en steekt gelijk een hagedis voortdurend zijn tong uit.
 
 
Terwijl er in het Amerikaanse Senaat letterlijk ‘beslist’ wordt over de toekomst van de mensheid, spelen congresleden spelletjes op hun IPhone, en ziet Kerry eruit alsof hij op het punt staat een beroerte te krijgen. Het is dan ook werkelijk niet meer te geloven dat we hierin meegaan, dat we ons door gestoorden, psychopaten, misdadigers, incestueuze kinderschenders en zo meer de afgrond in laten leiden.
 
 
Maar de wereld staat op het punt nu juist dit WEL te doen. Alex Jones is woedend. Wie deze beelden bekijkt kan niet anders dan zich afvragen door wie we in alle werkelijkheid vertegenwoordigd worden:
 
 
 

En Alex vraagt zich dan ook af: ‘Moeten we allemaal soms de hel in omdat
er een bepaalde groep ongeïnformeerde idioten bestaat die overal het goede van inzien?

Die denken dat dit een grap is?’


Geen opmerkingen:

Een reactie posten