woensdag 18 september 2013

Depopulatie – een ander woord voor globale genocide!

Depopulatie – een ander woord voor globale genocide!

 



De artiest Prince hebben wel al eerder ‘voorspellingen’ horen zingen. Tijdens zijn concert in Utrecht zong hij letterlijk jaren op voorhand reeds over de aanslagen op de Twin Towers en wie daarvoor publiekelijk de schuld zou dragen!
 
Maar ook in latere televisieshows bespreekt hij openlijk de massamoord op de wereldbevolking via een fenomeen dat we ook wel ‘chemtrails’ noemen.
 
 
Chemtrails zijn de strepen in de lucht die worden veroorzaakt door overvliegende vliegtuigen, maar die in tegenstelling tot de ‘gewone condensstrepen’ urenlang aan de lucht blijven staan en uiteindelijk zelfs de meest onmogelijke netwerken vormen! Een van de meest overtuigende en angstwekkende video's over dit verschijnsel vindt je hier!
 
 
Niet alleen laten de beelden zien dat de strepen niet door de motoren veroorzaakt worden, maar naar buiten gestoten worden via een apart sproeisysteem dat aan de vliegtuigen is bevestigd.
Een ieder die onbevangen naar de beelden en de huidige ontwikkelingen in de wereld kijkt, ziet dat niet alleen globaal de ziektes toenemen, maar ook de volkse sufheid groteske vormen aanneemt. Overal ter wereld wordt het uitsterven van de vispopulatie geregistreerd. Onder de ogen van natuurwetenschappers sterven hele ecosystemen uit zonder dat er een normaal wetenschappelijk antwoord op van toepassing is.

Maar ook hier geldt weer: feitelijk waarnemen staat gelijk aan gekte, iemand die opmerkt wat er zich onder de ogen van iedereen afspeelt wordt voor gek verklaard.
Ik zie het ontwaken van het wezen van globale waanzin dan ook trillend van ontzag aan. Steeds grotere delen van de mensheid verzetten zich tegen het bestaan van hun eigen zintuigen en willen dat anderen dit ook doen. Het liefst heeft het merendeel van de bevolking dat de mens zijn zintuigen helemaal verlaat, en in plaats daarvan liever rondzweeft in een spiritueel universum van licht en liefde.

Prince, die al eerder over de aanslagen zong, brengt ons de niet mis te verstane boodschap van een globale massamoord die reeds lang geleden in gang is gezet door hen die wij van geld blijven voorzien zolang we belastingen betalen. Het systeem dat we voeden is niet alleen op onze vernietiging uit, maar lijkt deze vernietiging al te hebben bezegeld.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten