woensdag 18 september 2013

De VN vredesmacht verkracht en plundert er op los

De VN vredesmacht verkracht en plundert er op los

 
 
 

Ja, het zal je maar gebeuren. Je land wordt overspoeld door ‘vredestroepen’ die zich vervolgens vergrijpen aan de plaatselijke bevolking. Hoewel dit verschijnsel wereldwijd reeds jarenlang wordt gerapporteerd, veranderd er zoals gewoonlijk niet. Hier vindt u zo'n voorbeeld van weerzinwekkende acties in Haïti!
 
 
Hoewel er al jarenlang over gesproken wordt en de wereldwijde journalistiek steeds groteskere zaken van misbruik naar buiten brengt, is er tot op heden door de VN niets ondernomen om de schuldigen op te sporen en te straffen.
 
 
Steeds vaker zien we dat hele legers voornamelijk worden samengesteld uit psychopaten en nietsontziende krankzinnigen om er zeker van te zijn dat het volk onder de duim gehouden wordt.
Maar ook hier geldt weer het horen, zien en zwijgen principe. Deze zaken kunnen niet alleen steeds vaker ongehinderd doorgaan, ze zwellen ook steeds vaker aan tot misselijkmakende proporties.
Ook in Amerika wordt het volk zich bewust van het misdadige karakter van hun eigen politie en beveiligingstroepen, om maar niet te spreken van de groteske misdadige mentaliteit die binnen de eigen militaire gelederen geslopen is.

Deze beelden herinneren mij aan het feit dat iedere overheid een nietsontziend en volstrekt meedogenloos monster is dat zichzelf beschermt door middel van de tewerkstelling van dit soort psychopaten en onmensen.
 
 
Het is dan ook ongelooflijk hoe het burgerlijk collectief hierop zwijgend blijft toezien totdat het voor een ieder te laat is om de ontwikkelingen te stuiten en we zelf omringd worden door de overheidslegers van dit kaliber.
 
 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten