maandag 26 augustus 2013

Adele´s nobele optrekje na 26 miljoen verkochte platen

Adele´s nobele optrekje na 26 miljoen verkochte platen



Adele is een Engelse popzangeres die doorbrak in 2008. Chasing Pavements en make You Feel My love werden wereld hits en dan vooral het nummer Someone Like You. Misschien zijn het haar lyrische keuzes die ze maakt of misschien wel de toon in haar stem wat haar maakt tot een wereldster. Haar eerste album 19 en haar tweede album scoorden hoog op de wereld hit lijsten.
Het werden de meest bekroonde albums aller tijden.


Ze won 5 American Music Awards, 12 Billboard Music Awards en 20 Billboard Year Awards, 4 Brit Awards, een Golden Globe, 8 Emmy Awards en een Oscar. Ze heeft 107 prijzen in ontvangst mogen nemen en verkreeg 188 nominaties. dat is wereldwijd een hoog gemiddelde.

Ze verkocht 7 miljoen exemplaren van haar eerste album, 26 miljoen van haar tweede album over de hele wereld. haar albums zijn immens populair net zoals zij zelf ook. Zij verschijnt op concerten, op televisie, in films en in commercial´s. Ze verdient per dag alleen al 65.000 dollar aan royalty´s en kocht zich een leuk optrekje in Sussex

Adele´s cottage beschikt over tien slaapkamers, 10 badkamers, hardhouten vloeren, meerdere open haarden, een biljart kamer, een super moderne keuken en een aparte ontbijt ruimte. Buiten het huis is een tennisbaan, een paviljoen, een helikopter hangar, een zwembad en een huis voor het personeel. het huis ligt op 25 hectare grond.

ik ga ook een nieuwe carrière beginnen mensen en ga mijn stem trainen. Dan verhuis ik naar Amerika waar ik ontdekt wordt en dan mogen jullie allemaal bij mij komen logeren (lol)

Adele's House

Adele's House

Adele's House

Adele's House

Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten