maandag 26 augustus 2013

De leugenachtige werkwijze van energiebedrijven

De leugenachtige werkwijze van energiebedrijven




Alle energiebedrijven gebruiken trucs om klanten te misleiden.
Ze worden verteld dat ze geld zouden besparen als ze zouden overstappen, maar hangen dan voor jaren aan een veel duurder contract vast. Gewetenloze verkopers vertellen klanten dat ze veel geld kunnen besparen, maar niets is waar. Ze claimen dat juist de andere energieleveranciers liegen over de prijzen en slaan zo hun slag.

Meer dan 2,3 miljoen Nederlanders staan in het orde vanwege de torenhoge rekeningen van de energiebedrijven. Er zijn mensen die de rekening helemaal niet meer kunnen betalen.
Huishoudens worden verkeerd gefactureerd en vaak leidt dit tot grote problemen binnen het huishouden. In werkelijkheid kost de energie die door de kabels naar onze huizen stroomt maar zo´n 20 euro. waarom is de hele administratie er van dan opgelopen tot wel honderden euro´s per maand? Colporteurs van bedrijven zoals Nuon, Oxxio en RWE Nederland zijn de meest corrupte bedrijven wat misleiding betreft.

De consument wordt bedolven onder allerlei aanbiedingen van energieleveranciers en zien door de bomen het bos niet meer. huishoudens stappen zogenaamd over naar een goedkopere leverancier van energie en gaan zo hun ellende tegemoet. De kosten die gepaard gaan met een contract bij de energieleverancier zijn maandelijks zo hoog dat veel huishoudens de kosten niet meer kunnen betalen.

De energiebedrijven dwingen ons slimme meters af zodat ze dadelijk op afstand onze koelkast en televisie uit kunnen zetten. het is een totale privacy schending van de nederlandse burger. Eerst de slimme elektriciteitsmeter en nu ook al de slimme watermeter. Nuon verkoopt al slimme led lampen en het duurt niet lang meer voordat er alleen maar slimme producten geleverd worden.

Het wordt tijd dat er sancties worden opgelegd aan de energiebedrijven.

Er zal moeten afgedwongen worden dat klanten die misleid zijn geworden een schadevergoeding krijgen en dat het energiebedrijf beboet wordt. Het zijn malafide firma´s die zonder bevoegdheid dit zo maar doen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten