maandag 26 augustus 2013

Geef de Nederlanders Nederland weer terug

Geef de Nederlanders Nederland weer terug




Belasting is een verplichte betaling aan de overheid en worden geïnd volgens het legaliteitsbeginsel. Je hebt directe en indirecte belasting die de overheid kan heffen. Belasting heffing wordt gebruikt door de overheid voor defensie, politiek, rechtspraak, het wegennet, sociale zekerheid, bijstand, zorg, onderwijs, subsidies, kunst en cultuur

Nederland krijgt steeds meer te maken met absurde uitspattingen.
De overheid is niet meer te vertrouwen en al helemaal niet integer.
Ze zijn grote rovers en zijn experts in wanbeleid.

De belastingen financieren het Koningshuis met al hun uitspattingen inbegrepen.
De fiscus stuurt corrupte aanslagen en discrimineert de belastingbetaler.De druk van de belastingen wordt steeds meer opgedreven tot een sociaal wanbeleid. De fiscus sjoemelt met peil data en en vraagt hoge rendementen.

Inden we een huis kopen betalen we overdrachtsbelasting.
Daarop komt dan als huiseigenaar de OZB en moet je alsnog weer inkomstenbelasting betalen. BTW, accijnzen, BPM, assurantie belastingen en ga zo maar door. Na je dood worden onze bezittingen opnieuw belast met successierechten. Dan moeten de erfgenamen nog btw betalen over de uitvaart kosten en op het graf slaan ze ook nog een belasting er boven op. De fiscus volgt ons zelfs tot na onze dood.

Indien we gaan kijken naar de posten waarvoor ons geld wordt gebruikt, kan en waarachtig spreken van wanbeleid van de overheid. De politiek ligt op zijn rug dus daar hoeve we geen geld voor uit te geven. De rechtspraak in Nederland is gevallen daar de Nederlandse burger geen recht meer kan betalen. Corrupte rechtbanken, en advocatuur make dit onmogelijk.

De zorg voor de burgers word onbetaalbaar en de farmaceutische industrie werkt had in hand met de politiek. Zorgverzekeraars frauderen voor miljarden en verzekeren ent zoals Aegon van onze centen toekomstig kindermisbruik. Ze omen er ongestraft mee weg en de burger wort belast met incasso bureau´s, deurwaarders en landelijke ziektekostenpremie als ze de normale premie niet meer kunnen betalen. De premies blijven groeien en de rechten nemen af.

De banken moet je zien as een soort maffia ie onze pensioenen door verkoopt zonder er rekenschap voor hoeven af te leggen.

De benzine prijzen zin niet meer te betalen en de huren ook niet meer. Gas, water en licht stijgen maandelijks door de absurde prijzen van transport kosten van gas, administratiekosten en andere bijkomende kosten. De overheid geeft je aan de andere kant subsidies voor bezuinigingen waar ze dan weer een of andere belasting aanhangen.

De rechtspraak in ons land is weg en dit is een zeer droevig gegeven. Overtredingen van de overheid en officiele instanties kunnen niet meer worden aangepakt. Minister Donner zet de Grondwet uit waardoor al onze rechten vervallen. Bijna niemand heet gehoord van het Pikmeerarrest.
De regels worden nu omgekeerd en de burger mag niets meer doen, tenzij h als een moeten voorop staat en dan nog door de overheid bepaald. De overheid daarentegen mag alles en kan daardoor niet meer worden vervolgd. Ze passen de wetten in hun eigen voordeel aan en voor hun fouten kunnen de burgers opdraaien. Klasse justitie is aan de orde van de dag en kleine overtredingen worden zwaarder bestraft dan moorden.

Per 80 burgers is er een bewakingscamera geplaatst. We worden heel goed in de gaten gehouden en onze privacy valt steeds meer weg. Eind 200 is de Codex Alimentarius ingevoerd. De toenemende nazificering van de samenleving begint nu in steeds grotere mate haar tol te eisen. Hierdoor krijgt het maffia complex van multinationale voedings- en farmaceutische bedrijven een sterkere greep op onze vrijheid om zelf te bepalen welke voedingsmiddelen wij als gezond willen beschouwen en welke werkelijke geneesmiddelen wij verkiezen om te gebruiken. Alles wordt door de op nazi-roots gefundeerde EU gedaan om grip te krijgen op het dagelijkse leven van de mensen die binnen de door die EU bepaalde grenzen leven. Steeds meer websites gaan zich bezig houden met voedingstips en voeding. In achterkamertjes wordt bekonkeld wat we wel en niet mogen eten en welke gifstoffen er aan toegevoegd worden.

Wij burgers moeten meer luisteren naar onze intuïtie en ons hart. Ons geboorterecht geeft ons het recht op een vrij leven, een gezond leven, een eerlijk land, een eerlijke rechtspraak en een regering die vecht voor het behoud van ons land.

We zullen gezamenlijk aan de slag moeten om ons land weer terug te krijgen.

NEDERLAND IS VAN ONS !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten