zondag 25 augustus 2013

De grote leugen over cholesterol

De grote leugen over cholesterol











Hoge level´S van cholesterol verstoppen de slagaders en kan leiden tot een hartaanval
Dit is de grootste leugen ooit verkondigd aan de mens. Ze praten over goede cholesterol en slechte cholesterol, LDL en HDL. Ze adviseren een dieet rijk aan granen, groenten en fruit en onze overheid en doktoren zullen ons daarnaast wel helpen met medicijnen voor een te hoog cholesterol.

Cholesterol heeft een paar belangrijke functies als het gaat om onze gezondheid. Dus waarom moet deze zogenaamde schurk geëlimineerd worden. De ware boosdoener achter de tierende hartziekten zijn ontstekingen en ontstekingen veroorzaken hartziekte. De binnenkant van de slagaders wordt uiteindelijk door deze ontsteking geblokkeerd,omdat zich deeltjes vastzetten aan de vaatwand.

Een van de grootste cholesterol mythen heeft te maken met voeding.

Een vetrijk dieet veroorzaakt geen cholesterol problemen. Het type vet wat je eet is belangrijker dan de hoeveelheid vet. Transvetten zijn verkeerd en omega-3 vetten bevorderen juist abnormale cholesterol. De grootste boosdoener van een te hoog cholesterol is:

SUIKER

Suiker wordt in je lichaam omgezet als vet en tegenwoordig voegt onze overheid overal fructose siroop aan toe. De fructose siroop zit in frisdrank, vele soorten sappen en in de meeste van onze voedingsmiddelen.
Overheden en de voedingsmiddelen industrie veroorzaken met deze fructose toevoegingen, een wereldwijde

ZACHTE DOOD!

Cholesterol produceert ook vitamine D, die weer heel belangrijk is voor ons immuunsysteem.


De echte boosdoener van hart en vaatziekten is de hele medische gemeenschap die ons cholesterol naar beneden wilt hebben. De cholesterol leugen is gebaseerd op leugens, bedrog en fraude van de farmaceutische bedrijven en de overheid. Super fortuinen worden opgebouwd op de verkoop van producten op basis van een mythe. De cholesterol medicijnen zijn slecht voor de mens en veroorzaken wereldwijd gezondheidsproblemen.
  • Je lichaam heeft cholesterol nodig om je hormonen te helpen met stress om te gaan en ons te beschermen tegen hart en vaatziekten
  • We hebben cholesterol nodig om androgeen aan te maken, testosteron, oestrogeen en progesteron
  • We hebben vitamine D nodig voor onze botten en ons zenuwstelsel. Voor een goede groei, ons metabolisme, spierspanning, insuline productie.
  • Galzouten bestaan uit cholesterol wat van vitaal belang is voor onze spijsvertering
  • Cholesterol is een antioxidant die ons beschermt voor vrije radicalen
  • Cholesterol is goed voor onze hersenen, voor de aanmaak van de stof serotine, die ons goed laat voelen over ons zelf. Mensen met een laag cholesterol gehalte is bewezen door onderzoek, zijn vatbaarder voor gewelddadig gedrag, depressie en zelfmoord
  • Cholesterol is goed oor onze darmwand. Cholesterolverlagende diëten zorgen dan ook voor darmaandoeningen zoals darmkanker
  • Cholesterol is nodig om beschadigde cellen te herstellen. Daarom hebben veel mensen met een cholesterol verlagend dieet of cholesterol medicijnen ook last van een daling van de witte bloedlichaampjes

Er zijn al wetenschappers, onderzoekers en artsen die de cholesterol leugen toegeven. Klokkenluiders waarschuwen de bevolking voor deze leugen en daar ben ik een van. Artsen verklaren dat hart en vaatziekten worden veroorzaakt dor ontstekingen. De boosdoeners van een chronische ontsteking zijn de overbelaste, sterk bewerkte koolhydraten zoals suiker, meel en alle producten die hiervan zijn gemaakt. Wereldwijd worden de Omega-3 vetzuren aanbevolen zoals soja, maïs en zonnebloem die in veel van onze voedingsmiddelen verwerkt zit.

WAAR KOMT OMEGA-3 VANDAAN

Omega 3 is verzonnen door de overheid en komt van Monsanto. De nieuwe voedselpiramide is een leugen mensen, misleidend, geformuleerd met halve waarheden en grote versluieringen. Uiteindelijk zal deze voedselpiramide naties elimineren en generaties wegvegen. Omega-3 vetten zijn absoluut niet gezond, ze verhogen zelfs het risico op kanker en hart en vaatziekten.


Gebruik je gezond verstand en bepaal zelf wat je eet en wat goed voor je is.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten