maandag 26 augustus 2013

Het satanistische kwaad van Monsanto

Het satanistische kwaad van Monsanto




Veel Nederlanders weten al dat Monsanto echt een bedreiging vormt voor de totale mensheid.
Voor de mensheid die niet weet wat dit bedrijf doet hier enige uitleg. Monsanto is erger dan welk farmaceutisch bedrijf ter wereld. Gevaarlijker nog als alle wapenfabrikanten bij elkaar.

Wij als mens verwachten dat bedrijven in alle eerlijkheid handelen en dat ze een fundamenteel menselijk fatsoen hebben. We verwachten van alle corporaties dat ze handelen in alle eerlijkheid en respect voor het menselijk leven. In plaats daarvan gaan veel bedrijven en dan vooral Monsanto, al deze basis principes schenden en verraden de mensheid.

Monsanto doet er alles aan om de winsten van het bedrijf te maximaliseren. Niet de mensheid te dienen maar boeren te dwingen in een systeem van economische afhankelijkheid. Het bedrijf houdt zich bezig met zaad en herbicide business en de boeren worden verandert in dienaren voor een vernietigend bedrijf.

De producten van Monsanto leiden onherroepelijk tot de dood. Zij compromitteren en schenden het leven op aarde. Monsanto creëert mais G.M. wat geteeld is met zwaar giftige stoffen. Deze mais wordt opgegeten door ons mensen. De ratten die deze mais eten worden bezaaid met kanker tumoren en gaan uiteindelijk dood. Monsanto spendeert miljoenen dollars om de wet tegen te gaan.


Het is namelijk een plicht om op de voedsel etiketten alle ingrediënten aan te geven.
Ze doen er alles aan om deze wet te omzeilen en zo hun geheim verborgen te houden.
Monsanto heeft een patent op de zaden die zij produceren en hebben daarmee een monopolisch eigendom gecreëerd. Het bedrijf gebruikt dit alleenrecht om boeren aan te klagen, het pure kwaad van Monsanto. Het verspreid zich over de hele wereld als een slijmerige zwarte tumor.

Ze schenden de natuur en spuiten gezonde planten in met giftige stoffen. Ze hebben het terminator zaad ontwikkelt wat een gruwelijke misdaad is tegen de mensheid. Miljarden levens worden door hun handelen bedreigd.

Roundup herbicide verwoest de natuur, de grond, en besmet gezonde gewassen. De boeren worden gedwongen om de Roundup te gebruiken en zo ontstaat er een chemische landbouw protocol. Ons agrarische erfgoed wordt compleet vernietigd. de wetenschap van Monsanto is de meest schadelijke en misleidende wetenschap ooit aan de mens gepresenteerd.

Onder het etiket veilig vertrouwd de mensheid op het product. Overheden, politiek, multinationals hebben allemaal een vinger in de pap in dit wereldwijde concern. Monsanto is slechts een van deze misleidende bedrijven die destructief gedrag vertoont.

Ze doen er alles aan om zo veel mogelijk winst te behalen zonder rekening te houden wat dit met de aarde en de mensheid doet. het maakt hen niet uit wie ze schaden en dat doen ze met groot en sterk anti menselijk gedrag. Het uitvinden van fictieve ziekten, het gebruik van kinderen en proefdieren voor hun experimenten of het stiekem testen van gevangenen.

Het uitvinden en creëren van ziekten is grote business waar alleen bedrijven zoals Monsanto beter van worden. Ze zijn onaantastbaar en gaan gewoon door met het produceren van giftige medicijnen en verspreiden de leugens wereldwijd. Professoren en wetenschappers hebben aan getoond dat de Roundup van Monsanto een gruwelijk gevolg met zich meebrengt. baby´s worden geboren met geboorteafwijkingen, ontwikkelingsstoornissen. Monsanto is betrokken geweest bij het produceren van PCB´s, dioxinen, DDT en het chemische wapen Agent Orange die gebruikt is bij de oorlog in Vietnam.

De giftige landbouw chemicaliën, Nutra Sweet een suiker vervanger en ook groeihormoon waarin zich aspartaam bevindt. Het bedrijf is een handelaar van de dood wat nu gestopt moet worden.
De voedsel wereld industrie produceert in plaats van gezonde vruchten, groenten, granen en dierlijke producten een wereld vol met bio industrie, food processors, genetisch gemanipuleerd voedsel en junkfood. Voedsel wat hart en vaatziekte creëert, beroertes, diabetes en kanker.

Deze industrie is de meest gevaarlijke industrie op dit moment omdat ze erg winstgevend is, goedkoop werkt, federaal gesubsidieerd wordt allemaal in het belang van de volksgezondheid.
Er zou een revolutie moeten komen die deze machtige corporaties vernietigd. Zaden van Monsanto zouden geëlimineerd moeten worden en alle geneesmiddelen die zij produceren moeten van de markt. Hun winst zou gestaag dalen en ook hierdoor de fictieve ziekten industrie die zij gecreëerd hebben.

Een bedrijf of corporatie heeft niet de macht van God, zij hebben geen rechten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten