zondag 25 augustus 2013

Het Wereldwijde Verlies van geloof in Overheden

Het Wereldwijde Verlies van geloof in Overheden



Geloof en vertrouwen in de regering is er niet meer. Ze manipuleren wetten, transformeren ons systeem, vernietigen onze munt en dwingen mensen af tot een lagere levenstandaard. De regering is niet je vriend maar de grootste bedreiging voor de vrede., welvaart en vrijheid. De regels van het politieke spel gaan nog drastischer veranderen.

We hebben een punt bereikt dat we de regering niet meer vertrouwen dat elke actie van hen wantrouwen oproept. Ze manipuleren de massa met zelfgenoegzaamheid en veranderen de gemoedsstemming van het volk in tomeloze woede.

De gemiddelde Nederlander wil alleen maar en leven opbouwen, een familie stichten, de vruchten van hun arbeid plukken en de vrijheid genieten van de Schepper. Op dit moment zijn veel Nederlanders laaiend omdat er geen goede levensomstandigheden zijn of levenskansen.
Zij hopen alleen nog maar op een betere toekomst die er niet zal komen.

Wij beschouwen de waarheden van overheden als vanzelfsprekend. We willen alleen maar dat onze rechten van vrijheid, leven en geluk veilig worden gesteld. Onze regering heeft alleen destructieve doeleinden waarbij het recht van de mens wordt afgeschaft.

Ze verkondigen flagrante leugens.

De economische uitgaven vernietigen de toekomstige welvaart. De hypotheek crisis is niet ontstaan door slechte kredietverstrekkers, het is ontstaan door wanbeleid van onze regering. De schuldencrisis wordt veroorzaakt door hebzuchtige kapitalisten die van alles een deel willen. Een nieuw jaar geeft ons altijd weer nieuwe hoop en nieuwe ambitie maar uiteindelijk leven we weer in hoop en angst. Dezelfde angst als het jaar daarvoor en daarvoor.

Het publieke vertrouwen in de EU is tot duizelingwekkende diepte gedaald. De Europese Unie is de grootste ziekte van Europa. De inspanningen van de laatste jaren dor de overheden hebben Europa vernietigd. Europeanen worden geconfronteerd met werkeloosheid, onzekerheid, en groeiende ongelijkheid. Er heerst een Europese moeheid over het volk.

Wie doet nu wat ?
Wie beslist iets?
Wie controleert wat en hoe en waar gaan we naar toe?

Het wantrouwen in de Europese Unie stijgt met alarmerende snelheid.
Landen zullen de dupe worden van de politieke catastrofes.
Normaliter zou de politiek een betere wereld moeten creëren voor de mensheid.
Het land Portugal is in verval en ook in Frankrijk ondanks de grote protesten blijft de regering stevig in het zadel zitten. In Italië is het ook een politieke puinhoop, toch is de regering nog altijd regerend. In Nederland regeert Rutte voor de tweede keer en krijgt steeds meer aanhang. De welvaartsklap die Nederland te wachten staat gaat alle beperkingen te boven.

De bevolking weet helemaal niet meer waar het regeren over gaat.
Er vallen niks anders als bezuinigingen op de deurmat en de burger wordt overgeleverd aan corrupte politieke beslissingen. We zien door d bomen het bos niet meer en weten we nu eigenlijk wel waarover dit allemaal gaat?

De schuldenlast waarmee we als land nu leven en ook als burger individueel, zal altijd in de geschiedenisboeken bewaard blijven. Je zal deze schuldenlast merken in alle gaten en hoeken van onze samenleving. Het zal heel wat moeite kosten om het voortbestaan van Nederland en Europa te garanderen.

Onze democratie is een zinkend schip en gepresenteerde cijfers moeten we niet meer geloven.
Ze stammen af van corrupte duivels die ons willen misleiden. We maken allemaal deel uit van dit systeem en we hangen allemaal aan dezelfde lijn. Internet, telefonie, uitkeringen, voedselketen en andere lijnen. Regeringspartijen maken wetten waar wij ons aan te houden hebben er is geen ontkomen meer aan. Je los maken van dit corrupte en frauduleuze systeem is ondenkbaar tenzij je alles wilt opgeven, ook je pensioen.

Aangezien onze grondwet uit staat zijn onze fundamentele rechten ook afgeschaft. We krijgen een ondemocratisch systeem met geen recht.

Wie de fundamentele rechten wil hestellen moet alle registers van de democratie weer opentrekken. Dan pas zullen we opnieuw een vrij volk worden.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten