maandag 26 augustus 2013

Gevaarlijke Schaduw Genootschappen

Gevaarlijke Schaduw Genootschappen





  • Bush, Clinton, CIA directeuren en kabinetten maken deel uit van een genootschap
  • De trilateraal commissie, Henry Kissinger, Rockefeller, Carter Crowe en vele anderen
  • De Bilderberg groep met Prins Bernhardt, Beatrix, prins Hans Adam van Liechtenstein
  • Nationale Veiligheidsraad, het leger, een controlegroep voor de zogenaamde international en nationale veiligheid, cover up oefeningen wereldwijd
  • Beveiligde ondergrondse steden waar niemand van weet maar waar wel bovengronds vanuit geregeerd wordt.
  • Ondergrondse schuilplaatsen voorde elite als ere en ramp komt
  • Geheime camera´s, monitoren die alles volgen wat we doen in het belang van de wereld
  • De belachelijke comités die aliens naar binnen halen en mensen laten ontvoeren door een ufo. Psychologische oorlogsvoering met andere doeleinden
  • De CIA die geheime overzeese informatie verzamelt door middel van spionnen, elektronisch toezicht, ongrondwettelijke operaties onder het mom van veiligheid
  • Marine eenheden die geheime operaties uitvoeren
  • NASA die ruimte vluchten saboteert
  • Project Deep Water een project die geheime Nazi wapens invoert die voortvloeien uit de tijd van Hitler
  • Laboratoriums ondergronds waarin faciliteiten zijn gehuisvest ergens in de woestijn met complexe installaties met hoog nucleair materiaal en hoge elektromagnetische velden
  • De geheime locaties waar de Rode Baretten, Blauwe en Zwarte vanuit opereren
  • In Colorado Springs ligt de Norad, van waaruit ruimte bewaking plaats vind en een oorlogs commando centrum is ingericht.
  • Een geheime ruimte van NASA waar satelliet lanceringen plaatsvinden
  • Het Stanford Instituut waar psychotronische e para psychologische onderzoeken plaats vinden
  • De Wachenhut Corporatie die betrokken is bij Top Secret ondergrondse militaire operaties en die het vuile werk opknappen van regeringen en samenwerken met de CIA
  • Het Federale kartel van banken met elite super rijke financiers die een geldstroom binnen halen ongekend.
  • Een ondergronds netwerk van elitaire corporaties die belangen hebben in de drugshandel, cocaïne, seks toerisme, pedofilie en strategische omkoop fondsen.
  • Het Ministerie van Justitie met een corrupte wetgeving en een frauduleus systeem
  • De Wereldbank me 40 jurisdicties
Indien je wilt kan ej zelf op zoek gaan nar deze verborgen bedrijven. het internet biedt je talloze kansen om zelf onderzoek te doen naar verborgen genootschappen en bedrijven. op het internet is een site die wereldwijde gegevens vastlegt van alle bedrijven. Het is een open database met zakelijke registers en heeft zelfs gegevens van de belastingparadijzen zoals Panama en Bermuda.

De Wereldbank bevat landen met corrupte regeringen. Indien je onderzoek gaat doen kom je er al snel achter dat journalistiek bestraft wordt, rechters worden bestraft, de boosdoeners worden uitgeschakeld en het publiek wordt steeds machtelozer en ook ongeïnteresseerd. in deze wereld is geheimhouding op zijn plaats en diep verankerd. veel van de gegevens die vrij komen an onderzoek wijzen uit dat corruptie, georganiseerde misdaad verbonden zijn aan een rekening in Zwitserland of een ander belasting paradijs.

Rechters worden omgekocht en genootschappen krijgen meer macht. Kijk naar he recente voorval van opperrechter in de Filipijnen. Hij is uit zijn ambt verwijderd omdat er miljoenen dollars naar een ofshore account gingen. Ook in ons land komen steeds meer zaken boven water drijven waarin blijkt dat advocaten en rechters geen eerlijke handhaving meer hebben.

We leven in een nieuwe wereld van misdaad en bedrog.

Nederlanders betalen voor groene stroom en dadelijk gaan ze ook nog betalen voor Schalie gas. gas dat wordt gewonnen uit kleisteen en steenkolenlagen wat ons allemaal naar de verdoemenis zal helpen. Het is geen natuurlijk gas mensen, het is een uiterst giftig gas. benzeen, barium, chroom, cadmium, fosfor, aspartaam en ander giftige stoffen zitten in ons water en voedsel.

We worden bewust vergiftigd en ook elektromagnetische velden hangen giftig om ons heen. de machtselite zit verweven in onze gezondheidszorg door de farmaceutische kartels. Firma´s houden zich bezig met olie en gas winning en de daadwerkelijke kosten van deze producten staan in het niets met de rekeningen die wij gepresenteerd krijgen. Mondiale netwerken, geldinvesteringsmaatschappijen verminderen en vermeerderen het geld.


Ze hebben voor 99 procent de macht en wij maar een procent overgave. de rijkdom van deze verborgen genootschappen wordt geschat op zo´n 200 biljoen dollar. Bureaucraten, eigenaren van bedrijven, politici, elites en handelaren ruïneren onze planeet. 1,3 miljard mensen leven in armoede, 35.000 mensen sterven per dag aan honger en kinderen vallen dood neer door gebrek aan zorg en eten. De voedsel prijzen stijgen, huren worden hoger, toeslagen komen te vervallen, kopers veilen hun huis, 20 procent zit in de schuldsanering en duizenden mensen per maand worden de straat op gegooid.


De wereld bedrijven maken geen producten. Ze zorgen er alleen maar voor dat er geld rouleert met de tussenkomst van belastingen, regelgeving en bestuurlijke interventies. Er is een wereldwijde organisatie die Black Rock heet. Alle publieke vakbonden, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, beleggingsfondsen, stichtingen, instellingen, banken overal ter wereld zitten in dit bedrijf.



De top 25 van de 147 intens met elkaar verbonden bedrijven zijn
  1. Barclays PLC*
  2. Capital Group Companies Inc.
  3. FMR Corporation
  4. AXA
  5. State Street Corporation
  6. J. P. Morgan Chase & Co.*
  7. Legal & General Group PLC
  8. Vanguard Group Inc.
  9. UBS AG
  10. Merrill Lynch & Co. Inc.*
  11. Wellington Management Co. LLP
  12. Deutsche Bank AG
  13. Franklin Resources Inc.
  14. Credit Suisse Group*
  15. Walton Enterprises LLC
  16. Bank of New York Mellon Corp
  17. Natixis
  18. Goldman Sachs Group Inc.*
  19. T Rowe Price Group Inc.
  20. Legg Mason Inc.
  21. Morgan Stanley*
  22. Mitsubishi UFJ Financial Group Inc.
  23. Northern Trust Corporation

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q_bwlVIVZXk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten