dinsdag 27 augustus 2013

De Europa PIGGY Bank

De Europa PIGGY Bank



Zou je je kunnen voorstellen dat we in een land leven waar de overheid net zo hard werkt als de burgers? Dat de komende jaren de politiek gaat zwoegen om ons elke cent terug te betalen die ze van ons afgepakt hebben en dat de hele natie wordt terugbetaald wat ze via belastingen hebben geïnd. Meer als een biljoen hebben we nog te goed van hun en dan praat ik maar over de inkomsten van een jaar.


Zou je jezelf voor kunnen stellen dat we leven in een land met harde werkers en dat al ons geld eens niet over de balk wordt gegooid? Dat we in een land leven waar de regering het geld niet uitbesteed aan andere landen maar eens het geld gebruikt om het eigen land weer op de been te krijgen.
De rijkdom van onze regering wordt omgezet in macht.

Ze verzamelen de buit en er is geen limiet meer. De burger is machteloos en wordt tot armoede gedwongen en zonder geld ben je niet krachtig genoeg om je ook maar tegen iets te verzetten.
De zogenaamde Europese eenheid waarover ze praten bestaat helemaal niet. er is geen eenheid in Europa alleen maar verdeeldheid. De hoge heren in Brussel hebben het voor het zeggen en daar is het mee uit. Snap sowieso niet dat er überhaupt nog verkiezingen worden gehouden want het heeft geen zin.


We zijn allemaal jarenlang blind geweest voor wat er zich afspeelde voor onze ogen.
We moeten nu beseffen dat de hele wereld in financiële en economische zin in vuur en vlam staat.
Er zal binnenkort een atoombom afgaan en de kettingreactie kan niet meer worden gestopt.
Onze rijkdommen zijn weg en het zal niet lang meer duren voordat de winkels allemaal gaan verdwijnen. mensen verliezen hun pensioen dromen en hardwerkende huiseigenaren en kleine spaarders worden geconfronteerd met hun gestolen spaargelden.


Ik heb de laatste tijd het gevoel van bang zijn en ik weet niet of jullie dit gevoel herkennen.
Het is een natuurlijke reactie bang zijn, maar een akelige gevoel. We hebben een ingebouwde antenne tegen angst en soms wordt angst gebruikt voor doeleinden te realiseren.

We gebruiken alleen onze angst niet omdat veel mensen moe gestreden zijn.
Ik krijg er langzaam een waterhoofd van en weet niet meer wat te doen om deze maatschappij te redden. Me zelf ook te redden, want ook ik ga bijna ten onder.

Hoe zit het met onze toekomst? Medische zorg is bijna niet meer te betalen en nieuwe wetten en beperkingen zijn al weer op komst.mensen worden uit huizen gezet en belanden op straat waar de voedsel banken hun deuren sluiten als mensen meer hebben dan 20 euro in de week om van te leven. Niemand weet wanneer precies de ineenstorting van onze economie zal volgen of wordt geactiveerd. We staan allemaal op onze laatste benen en proberen nog ent onze nek boven water te houden. Mensen hadden hoop en dromen en zijn gerechtvaardigd op een beter leven.

We mogen niet zeuren of zuchten, oh nederland, je bent toch zo´n welvarend land.

Hoe kunnen deze mensen leven met hun arrogante gestolen rijkdommen van burgers?

Ik ben weinig meer geïnteresseerd in de politiek van dit land. Die poppenkast interesseert me weinig, want het zijn allemaal uit de duim gezogen en leugenachtige beweringen wat ze stellen. Alle som de burger onder controle te krijgen met criminele gedachten. De gevaarlijke onruststokers, politiek correct maar oh zo gevaarlijk. De ene hand wast de andere en betaal je met veel geld dan kiest de politiek voor die hand.

 Een politiek systeem echter vernieuwd zich nooit van zelf Zolang de heersende macht er is blijft het zo en wordt het alleen maar erger. We hebben een mogelijkheid om terug te vechten tegen de boosdoeners. maar er is nog nooit een echte revolutie geweest tegen de overheid en de vraag is is revolutie echt nodig? Hoe moet zo´n revolutie er dan uitzien en wat zijn de risico´s ervan?

Een grot gevaar van een revolutie is de grote offers die het volk moet opbrengen. je kan een revolutie beginnen openbaar of in het geheim. in het geheim praat je over een verborgen organisatie met een revolutionair leider aan het hoofd. revoluties kunnen dan worden bedacht door revolutionaire leiders of dat nu in het openbaar is of in het geheim. Revolutie van het volk is de meerderheid die mee doet, het collectief ervaren van noodsituaties.


We hebben als volk genoeg motieven om een revolutie te beginnen dat is duidelijk. De torenhoge schulden van ons land, de economie die op instorten staat, de super hoge werkloosheid en de valuta instorting. De torenhoge schulden van ons land, de armoede en de extreme belastingdruk die ons wordt opgelegd. Redenen genoeg om in te grijpen. toch zal het nederlandse volk zich op deze wijze nooit verzetten.


Onze politici hebben het mooiste beroep van de wereld: Leugenaar!


Ze hoeven niet bang te zijn om hun baan te verliezen. Ze zijn niet bang om dakloos te worden en voor hen geldt het rechtssysteem wel. het zou mij heerlijk in de oren klinken als mensen op zouden staan en er echt een revolutie zou uitbreken. Voor mij is het de enige oplossing en mensen staat op om hun land te redden van de ondergang. Een teken van mensen die net zoals ik Nederland lief hebben en die de politici zat zijn. De leugens zat zijn en een revolutie plan opstellen waaraan iedere burger zich houdt.


http://www.youtube.com/watch?v=7rZbvi6Tj6E&feature=fvwrel


Vandollum



Geen opmerkingen:

Een reactie posten