vrijdag 30 augustus 2013

Hoe creëer je dromen in een nachtmerrieachtige wereld


Hoe creëer je dromen in een nachtmerrieachtige wereld

Anno 2013 geloven mensen nog steeds in hun ideaal, ze leven in individuele dromen. Er zijn krachten om ons heen die onze dromen verpletten en krachten die onze geest tot leven houden.

De gehele wereld ligt overhoop. Er zijn mensen die schieten elkaar dood, steken er maar op los en verminken de mensheid. Er zijn regeringen die de vrijheid van mensen steelt onder het motto bescherming. Er zijn bedrijven die stelen en liegen en het milieu zelfs vernietigen. Het is een grote puinhoop om ons heen. Je kan je hoofd wel in het zand steken en doen alsof dit alles niet bestaat, maar de problemen worden alleen maar groter. We zullen moeten leren om zelfredzaam te worden en ons zelf moeten ebschermen, dan pas zal de wereld gaan veranderen.

De harde realiteit voorkomt dat je dromen kunt waarmaken.

Indien we door de realiteit onze dromen opgeven, geven we ook de hoop voor de mensheid op. Indien we opgeven en toegeven aan het systeem wordt je zelf een deel van het probleem wat de wereld vernietigd. Respecteer je dromen, schrijf ze op en ga er voor. Dromen worden werkelijkheid als je niet van je zelf afneemt.

Wat wil jij zelf in het bijzonder? Wat bewijst jou succes in het leven? Welke middelen heb je gebrek aan en hoe ga je aan deze middelen komen? Wat wordt jou eerste stap?

Individuen zijn de fundamentele eenheid van een samenleving. Families, gemeenschappen en naties zijn opgebouwd uit individuen. Respect voor het individu is een teken van een gezonde familie en een rechtvaardige samenleving. Zonder individuele rechten is niemand veilig. Ik wil niet mijn rechten overdragen aan een collectief van mensen die onze vrijheid afneemt. Het haalt mijn identiteit weg en mijn vrijheid.

Zelfsabotage staat ook geluk en je dromen in de weg. Een gebrek aan zelfdiscipline, niet zorgen voor jezelf, niet weten wat je wilt. Stel je leven in met een hogere zorg voor zelfdiscipline en creëer het leven van je dromen.

We zijn allemaal met elkaar verbonden en van elkaar afhankelijk. Onvolwassen mensen hebben geen empathie of willen of kunnen het niet aanleren. Volwassen mensen echter beschouwen anderen vanuit hun perspectief en leren relationele vaardigheden. Men kan niet zonder anderen.

Wereldwijd zijn mensen boos, goede mensen zijn boos!

Er is zoveel chaos en onrecht dat het je gewoon ervan duizelt. De sleutel tot de oplossing is om die woede die wij voelen om te zetten naar vastberadenheid en niet het slachtoffer uithangen. Woede moet de kern energie worden om een wereld te creëren waartoe we allemaal willen behoren.

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten