zondag 25 augustus 2013

Geld verdienen met een website

Geld verdienen met een website




Het kan mensen , het is mogelijk dat je via het internet een website aanmaakt en er ook geld mee gaat verdienen.Indien je er in slaagt om een goede website te lanceren dan komen de inkomsten binnen. je begint met een gratis website een als hij eenmaal goed loopt kan je een klein bedrag investeren en je hebt je eigen site. Hier in nederland ligt dat voor een uitgebreidere website op zo´n 50 euro per jaar.

Wat veel mensen niet weten is dt achter de grote sites ook mensen zitten die klein zij begonnen. Facebook is opgericht door een 22 jarige jongen en nu is hij multi miljardair. You Tube is ontwikkeld door drie mensen en daarna aan Google verkocht. Ook andere websites zijn ontwikkeld door mensen zoals jij en ik.

Zodra je website er is kan je directe opbrengsten creëren met Google Adsense. Adsense is de service van Google, gratis nog wel. je hebt niks te verliezen en je kan zelfs als je jou eigen website wilt, een eigen domeinnaam uitproberen voor twee maanden. Het is gemakkelijk om te doen vanuit de luie stoel en je hoeft er niet voor de deur uit.

Niet elke website wordt populair. Je kan een nieuw idee naar voren brengen of je ontwikkeld een idee wat al bestaat beter. Of je nu een website maakt, een online winkel of een sociale netwerk site, alles kan.
Er zijn geen succesvolle of mislukte mensen.

Er zijn mensen die proberen om iets te creëren en die proberen hun doelen te bereiken. Indien je wilt slagen zal je de formule van succesvolle mensen moeten overnemen. Valse overtuigingen beperken je succes. De manier van denken van een persoon bepaalt wat er extern met hem of haar gebeurd.

Je moet natuurlijk wel over doorzettingsvermogen beschikken als je een website succesvol wil maken. mensen die zich echt inzetten kunnen succesvol worden. Ook al val je honderd keer gewon doorgaan. je moet flexibel zijn. Hoe flexibeler je bent hoe meer kans op succes.


Je moet vertrouwen in je zelf hebben anders lukt het niet. je moet ook risico´s nemen dat hoort er bij.
je hebt geen duizenden euro´s nodig om te beginnen. begin klein en denk groot. Angst hoort niet bij succes. Angst en falen horen bij elkaar en angst weerhoudt je om er een succes van te maken.

De weg naar succes is een hard en lange weg, pijn, hard werken en soms raken we ook ontmoedigd. Overwin deze obstakels en bereik je doel. je zal trots zijn op je zelf als je slaagt ondanks de vele teleurstellingen op je pad.

Indien je al deze fases doorloopt: Dan pas zal je als beloning succes ontvangen.

Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten