dinsdag 27 augustus 2013

Breaking Nieuws omtrent de deurwaarder!

Breaking Nieuws omtrent de deurwaarder!


Ik heb het artikel geplaatst eergisteren over het voorkomen en tegenhouden van boedelbeslag.

http://oorbeeldbrieven.plazilla.com/boedelbeslag-behoort-definitief-tot-het-verleden

Naar aanleiding van dit artikel hebben wij een jurist gebeld van de gemeente waarin ik woon.
Een vriendelijke jurist luisterde belangstellend naar het door mijn partner opgeworpen vraagstuk met betrekking tot de legitimiteit, waarop deurwaarders van uw huis een opslagplaats van en voor commercieel door te verkopen goederen. Ze hebben hier geen gemeentelijke vergunningen voor nodig, geen ontbonden huurcontracten of hypotheek overeenkomsten.


De jurist gaf toe nooit eerder geconfronteerd te zijn geweest met een dergelijk vraagstuk.
Hij gaf ook toe dat er bij zijn weten geen tegen sprekende jurisprudentie bestaat. Hij raadde mijn partner aan zelfs de landelijke pers in te schakelen en noemde het gebeuren een Eureka moment.
Inde zaak van onze vriend Vincent staat er nu een geheel nieuwe ontwikkeling in de steigers. Deurwaarder Otten Again wordt binnenkort schriftelijk gesommeerd om niet alleen voor de illegale opslag van hun goederen in een huis zonder woon of opslag bestemming voortduurt te gaan betalen. Ook zal de Gemeente binnenkort een onderzoek instellen naar de duur en de aard van beboeten van de overtreding door de deurwaarder begaan.


Om het volledige gesprek te beluisteren en eventueel te downloaden ga je eerst het document openen en daarna opslaan.


http://www.dropbox.com/s/7ewjy2do86vrbgm/Gemeente%20Jurist%20staat%20perplex%21.wmv?m


Het is van belang dat dit zo veel mogelijk verspreid wordt.

En vriend van ons in Amerika is zo blij met deze ontwikkeling, dat hij op zijn Amerikaanse you Tube kanaal een speciale ode aan Therewillbenojustice heeft geplaatst.


Hij zegt zo:
De Nederlandse Oranje-Mafia, beter bekend als gerechtsdeurwaarders, zijn sinds kort voor een dilemma gesteld. Bij inbeslagname van inboedel mogen de goederen niet achtergelaten worden op het woonadres van de benadeelde. In de huur/koopovereenkomst staat dat het perceel slechts gebruikt mag worden voor woon doeleinden en niet als een pand voor opslag van derden goederen.
Hitler krijgt lucht van deze situatie en springt volledig uit zijn vel.
Francis Capelle voelt onrecht al jaren aan de tand en nu de inkomsten van ons Koningshuis in het geding komen is het tijd om iedere burger te waarschuwen die met deze incassodemonen te maken krijgen.





Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten