dinsdag 27 augustus 2013

De John F. Kennedy Aanslag

De John F. Kennedy Aanslag




Ik kan het me nog herinneren, ik was nog klein, maar ik zag de gruwelijke aanslag op televisie




Een van de grootste tragedies uit onze geschiedenis was de moord op John F. Kennedy.
Deze jonge, energieke president met de bijnaam Camelot, geliefd door miljoenen mensen wereldwijd. Er bestaan eindeloze theorieën over de aanslag. Indien de overheid in deze kwestie niks te verbergen heeft waarom geven ze dan alle documentatie niet vrij.

President John F Kennedy werd vermoord tijdens een rit in zijn auto toen hij door de straten van Dallas reed. Kennedy werd 46 jaar oud. Kort na de moord werd Oswald gearresteerd, een man die overliep naar Rusland. Oswald zou net buiten de colonne vanuit een gebouw de president hebben neergeschoten. Hij zou de enige schutter zijn terwijl getuigenverklaringen en bewijsmateriaal anders beweerde.

Je vraagt je af wat de reden zou zijn om zo´n man als John F Kennedy te vermoorden.
Het voordeel moet al zo groot zijn dat er en praktische voordeel moet zijn voor de groep die de aanslag beraamde. kan de FBI er achter zitten of de CIA, het Amerikaanse leger of de rijke oliemannen of de regering?

Een kogel ging door de hals van de president en de tweede dodelijke kogel verbrijzelde zijn schedel. Geheime agenten haasten zich met spoed naar de limousine en president Kennedy werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar het mocht niet baten. dertig minuten na de schietpartij werd hij officieel dood verklaard.


Oswald werd als snel als de schutter gearresteerd.Hij zou vanuit een raam met zicht op de colonne hebben geschoten. Ze vonden de Smith en Wesson waar Oswald mee had geschoten en natuurlijk hadden getuigen hem gezien.



Hij werd geboren in New Orleans op 18 Oktober 1939. Lee woonde op verschillende plaatsen rondom Dallas. Hij was een opstandige puber en werd ook vaak van school gestuurd.
Hij spijbelt en was voor zijn moeder niet meer controleerbaar. Hij zat vast in de jeugdgevangenis voor een tijd. Tijdens militaire dienst kreeg hij de vaardigheden van een scherpschutter aangeleerd . Hij studeerde politieke ideologie zoals Das Kapital en Animal farm uit 1984.

Hij emigreerde naar Rusland op 17 jarige leeftijd en trouwde daar met een Russische vrouw.
 In Rusland zat hij zelfs vast in een psychiatrische kliniek. Hij was altijd al tegen Amerika en stuurde de ene na de andere provocatie brief. In 192 trok het hele gezin weer terug naar Amerika per schip maar de terugkeer werd hem door de autoriteiten niet gemakkelijk gemaakt. FBI agenten ondervroegen hem en zelfs de CIA kwam om de hoek kijken.

Er zijn een aantal mogelijkheden van verdachten die in aanmerking komen op de moord van president John F. Kennedy. Alles is mogelijk als je bereid bent om de meest onbetrouwbare bewijzen te geloven.


Het Medische Bewijs



De Warren Commissie publiceerde gedetailleerde foto´s van Kennedy's verwondingen.
Veel artsen en professoren gaven verklaringen af over de wonden die Kennedy had opgelopen.
Ze vonden twee kogels in zin hoofd en niet een. Het was ook nog maar de vraag of het hoofd aan de achterkant of aan de voorkant geraakt was, want daaruit kon bepaald worden van welke kant er op Kennedy geschoten was.

Artsen gaven tegenstrijdige getuigenissen door de jaren heen. De fotografische verslagen van de autopsie klopten niet en de foto´s stemmen niet overeen met de foto's die fotografen hadden gemaakt toen het gebeurde. Ze wilden ons laten geloven dat alle schoten van achter zijn gekomen en dat Oswald dat had gedaan. Toch was duidelijk te zien dat de schoten vooral aan het hoofd van de voorkant zijn gekomen.

Lee Harvey Oswald

Dit is wel de makkelijkste persoon om te beschuldigen. Ik denk dat Oswald is gebruikt als zondebok van een samenzwering. Oswald was een geboren leugenaar ook in zijn privé leven. Hij was altijd een politieke activist en had lef genoeg om tegen de Amerikaans Staat uitingen te doen. Hij zou de aanslag gepleegd kunnen hebben maar dan niet alleen.


De Cubanen
Het kan ook zijn dat Fidel Castro Kennedy heeft vermoord. De Cubanen waren boos omdat Kennedy een hele invasie had ingericht op Cuba. Een hele vloot lag toen in de Varkensbaai klaar om Cuba aan te vallen. Ook van belang is de Cubaanse raket crisis. Oswald aanbad Fidel Castro en er waren zeker samenwerkingsverbanden aan te tonen tussen deze partijen. Geen toevalligheden meer.


De KGB
President Kennedy had de premier Nikita Chroesjsjov beschaamd. Velen geloven dat zij vernederd en kwaad was over Kennedy's bemoeienis met de Cuba crisis. Sommige deskundigen beweren dat Kennedy een slachtoffer is geworden van een wrede wraak van stalisten van de KGB. De KGB stond achter Nikita Chrisjsjov en achter de raketten en bommenwerpers op Cuba.


De Maffia
De theorie achter de maffia is dat de maffia kwaad was op de president en zijn broer Robert kennedy. De twee broers waagden pogingen om de maffia aan banden te leggen en dat werd niet in dank afgenomen. Er wordt maar een persoon verdacht van de moord, althans uit maffia kringen en dat is Carlos Marcello.


FBI
J. Edgar Hoover was geïnformeerd over de verblijfplaats van Oswald. De FBI wist waar hij zich ophield. De FBI had Oswald zelfs gecontakteerd twee weken voor de moord op de president. Kennedy wilde Hoover met pensioen laten gaan op de leeftijd van 70, wat ik heel normaal vind. Joe Kennedy de vader van de president was een succesvolle zakenman ene en duidelijke vijand van het communisme.


De Garrison Stone theorie


http://www.youtube.com/watch?v=BckPa2_A8gI

Jim Garrison beweerde bij hoog en laag dat de CIA betrokken was bij de moord.
We kennen allemaal de film JFK waarin duidelijk wordt getoond wat de motieven daarvóór zijn.
De Fbi nam ook de grootste taken op zich rondom de moord op Kennedy. De broers ontdekten ook dat de CIA panen verhuurde aan de maffia. Kennedy beval de CIA om te stoppen met de levering van drugs aan het Amerikaanse volk.Hij was tegen het financieren van pistolen, geweren, oorlogen en geheime militaire operaties. De CIA had reden genoeg om Kennedy te vermoorden.
Een ex FBI agent bekende voor zijn dood dat er een samenzwering was geweest tegen Kennedy door verschillende Amerikaanse inlichtingendiensten.

Een samenzwering van de regering

De meerderheid echter van de deskundigen houden het er op dat de regering betrokken is geweest bij de moor op president john F. Kennedy. Ook uit interne bronnen en zelfs van beide inlichtingendiensten, werden belangrijke getuigen afgeschermd. Kennedy kwam achter relaties met de Rothchilds, de fraude van de Federal Reserve, de drugs deals van de CIA, het verkopen van napalm door Dow Chemical en de nazi clandestiene organisaties. Kennedy heeft ons gewaarschuwd voor de geheime genootschappen van Skullen Bones, Bilderberg, drugs koeriers, Illuminatie en de verbanden met de maffia.

http://youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jnQntSgLkAo#!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten