maandag 26 augustus 2013

Belachelijke land van de belachelijke wetten

Belachelijke land van de belachelijke wetten


De Nederlandse overheid heeft de neiging zoveel wetten te maken dat ze er dadelijk zelf niet meer uitkomen. Ik kan als christen zijnde vaak niet meer overweg met al die wetten. ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb er de neus van vol. Ambtenaren beroepen zich op nieuwe wetten die de burger ruineren. Ons kabinet is vleugellam en voert de ene na de andere bezuinigingsmaatregel door. Voor ons burgers wordt het steeds meer duidelijk hoe nu de vork in de steel zit en dat deze pinokkio´s er niets van terecht brengen. Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik in een geschifte samenleving leef.
We mogen van geluk spreken als we in nederland nog een vrij woord mogen uiten.

Onze monden worden gesnoerd door de ene wet na de andere en dadelijk mag je nog niet meer eens praten over de dagelijkse dingen om je heen. We hebben geen enkele vertrouwen meer in het rechtssysteem, het politieke systeem en geen enkel bericht meer in de berichtgeving. feiten wijzen namelijk heel anders uit als je op zoek gaat naar wat de regering werkelijk allemaal doet, de burgers zijn altijd het probleem terwijl ik nu juist de rollen wil omdraaien.

Vrijheid, vrijheid en nog eens vrijheid! Daar kunnen we in ons kikkerland niet meer over meepraten. Roof door belastingen, roof door deurwaarders en incasso bureaus en dat is nog niet genoeg. Bezuinigingen alom en de jong en oud wordt gekort en geplunderd. Blinde referendums die achter gesloten deuren beslissingen nemen over onze rug. Elites domineren met ongeschreven wetten. nederland zit met een groot probleem als het om politieke correctheid gaat.


De Centrale Raad van Beroep beslist in zijn tussen uitspraak van 18 maart 2013 dat een aanvraag om bijstand van een EU-burger niet direct betekent dat die burger niet meer in Nederland mag zijn. Als de EU-burger bijstand aanvraagt, mag de gemeente niet zelf beslissen of die burger in Nederland mag blijven. Dat besluit moet worden genomen door de IND. Zolang de IND nog niet heeft beslist kan de EU-burger ook recht hebben op een bijstandsuitkering.


Een rechter deed deze uitspraak onlangs over een man uit Enschede die met een Duitse partner wilde gaan samenwonen. Indien je dus nu een bijstandsuitkering hebt, kan je met de IND gaan bakkeleien ongeacht of je wel of niet in je inkomen kan voorzien. Zogenaamd zou deze maatregel tot een resultaat moeten leiden maar integendeel. Zo kweek je als land je eigen kiezers die afhankelijk worden van een uitkering.

Volgens mij streeft onze politiek ernaar om iedereen even arm te maken. deze uitspraak bewijst al weer dat onze pinokkio leiders onverantwoordelijk handelen en dat de staatsmacht de onderdanen alweer van geld berooft.

Indien je in ons land twee kilometer te hard rijdt kan je een gevangenisstraf boven het hoofd hangen. De Nederlander Edward Kleine reed per ongeluk iemand aan tijdens zijn werk en krijgt nu 30 jaar gevangenisstraf. Onze Bea praatte altijd over alles heersende onvrede in onze maatschappij. gek he, waar komt dat toch door. Ze verlangde vertrouwen van ons en saamhorigheid en dan vooral tolerantie. De politieke helpt onze verdraagzaamheid om het maar grof te zeggen naar de kloten en ons land glijdt af in verloedering. Geen normbesef, totale onvrede, ongenoegen en onbehagen. Het volk is blind gestaard op wat voor onze neus zich afspeelt. Het tij zal niet keren mits dat gesignaleerde misstanden worden aangepakt.


Werk straffen worden uitgedeeld aan mannen die 6 jarige meisjes misbruiken.
Ze mogen op een kinderboerderij gaan uithelpen of krijgen een koffie dienst op een lagere school.
Hij misbruikte het kind op gruwelijke wijze twee keer en de officier had jaren cel geëist. de rechter oordeelde anders omdat hij vond dat de man zwak begaafd was en hier niet moest onder lijden.
De overheid creëert zo criminaliteit. Een rechter in Den Bosch veroordeelde een pedofiel met een lagere straf omdat hij al een straf net er op had zitten.Kennelijk is het tegenwoordig dan niet meer zo erg dat kinderen de bosjes in worden getrokken en verkracht of compleet verdwijnen.

de regels voor bijstand en andere uitkeringen worden aangescherpt en mij hebben ze zelfs verplicht om met een zeikte te gaan werken. We hebben geen zelfbeschikkingsrecht meer en recht op vrijheid al helemaal niet. Wij vrijheidslievend volk worden aan zware kettingen opgehangen. Nederlanders kwamen al een keer eerdere in opstand gedurende de Gouden Eeuw. Laten we dat deze eeuw ook gaan doen en de boodschap duidelijk gaan overbrengen dat de overheid het probleem is en niet het volk.


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten