dinsdag 27 augustus 2013

HET GETAL VAN HET BEEST


HET GETAL VAN HET BEEST






En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt in hun rechterhand of in hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekenen het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig (666). Openbaring 13:16-18

        
Het getal 666, komt uit de openbaring 13 van de Bijbel.Het is een menselijk getal wat verbonden is met het merkteken van het beest. Het beest is Satan vermomt in een briljant en perfect lichaam. hij zal verschijnen op aarde als een glorieus wezen en beweert God te zijn. Hij heeft vele godlasterende namen, in totaal 666. Het merkteken van het beest is een combinatie van letters en symbolen die fysiek en permanent geplaatst worden op uw rechterhand of op uw voorhoofd. Het zal een sleutel zijn dat deuren opent van acceptatie, welvaart en vrede. Er zullen strafmaat regelingen komen voor mensen die weigeren het merk te dragen en grote beloningen komen voor hen die het teken verkrijgen. Het Beest is niet een persoon of een organisatie, het is Satan in persoon.


Hij zal verschijnen als een menselijk wezen en mensen zullen hem niet herkennen als de Duivel.
Er zal een wet komen die elke persoon op aarde verplicht het merkteken van het beest te ontvangen. Er zullen geldboetes komen voor mensen die het weigeren. Het maakt niet uit of je arm of rijk bent, of je de leider bent van een land, niet gelovig of wel gelovig, je komt er niet onderuit. Het merkteken gaat je rechten verschaffen zoals recht op drinkwater, voedsel, water en medicijnen.






In Amerika is er een wetsvoorstel aangenomen, dat werd ondertekent door de wet. de zogenaamde HR 3590 verplicht elke Amerikaanse burger, tot het nemen van een RFID Chip. Radio Frequency Identification Chip, die door middel van radio golven en de huidige technologie in staat is om informatie van een afstand af te lezen. In Nederland werd in juni 2004 de Stichting RFID opgericht, die ervoor zorg gaat dragen dat alle streepjes codes vervangen worden door een chip. Bij huisdieren in nederland wordt de chip al op grote schaal toegepast.


In 2001 zei de Europese Centrale Bank dat ze de RFID tags ook gaan verwerken in bankbiljetten. In Amerika zijn heel veel grote mode merken. zoals Prada, die de chip verwerken in hun haute couture. In Engeland zullen de kentekenplaten worden voorzien van een RFID Tag. Men kan controleren waar iemand heen rijdt, ze kunnen toegang controles uitoefenen en je makkelijk traceren. Bij het WK voetbal heeft Philips de toegangskaarten voorzien van een chip. In Duitsland zijn de nieuwe paspoorten al voorzien van een digitale vingerafdruk in een ingebouwde chip. ook wordt de chip al ingezet in postorderbedrijven overal op de wereld.



Op het normale nieuws hoor je niks over deze materie. Nederland heeft al het biometrisch persoonsbewijs en de centrale opslag van lichaamskenmerken. daarmee is aan de basisvoorwaarden voor de invoer van de chip voldaan. In het Nederlandse paspoort zit een kleine chip die wordt aangebracht op een van de pagina´s. deze draadloze chip bevat alle gegevens die op de houders pagina vermeld staan. Aangevuld met niet zichtbare biometrische kenmerken. Een gelaat scan en twee vingerafdrukken. Op de chip komt dan de kleur van de ogen, afstand tussen de ogen en de geluidscontouren. In 2006 op 28 Augustus werd het biometrisch paspoort in Nederland


geïntroduceerd. Sinds 21 September 2009 zijn ook de vingerafdrukken in het paspoort opgenomen.
Er wordt veel gepraat over Big Brother is Whatching you, maar het is ook zo. Door middel van de chip is er een wereldwijde controle over wat burgers doen en laten in hun leven. Met een druk op de knop kan men mensen ook doelbewust vermoorden, als het hen uitkomt. Per satelliet wordt de burger i kwestie opgespoord, men weet hem te lokaliseren en te manipuleren. Een RFID chip bevat net als uw computer een opslagcapaciteit. Wanneer de chip zich in het lichaam bevindt, kan men deze in positieve of in negatieve zin gebruiken. Indien er langdurig een frequentie wordt uitgezonden naar de chip, dan kunnen er weken of maanden daarna veranderingen optreden in denken, gedrag, gevoelens en zelfs chronische ziektes ontstaan. Deze methoden worden al jaren door de geheime dienst en militaire operaties gebruikt.





Veel van onze items hebben al een ingebouwde chip, zoals het paspoort, het rijbewijs, de OV chipcard, onze bankpas en onze huisdieren. In de Tweede Wereldoorlog had Adolf Hitler ook al iets unieks om mensen te identificeren, een nummer wat op hun arm werd getatoeëerd. I.B.M. heeft hieraan meegewerkt. In 1939 werd besloten alle Joden vast te leggen en binnen drie jaar was de databank met alle Joodse mensen vastgelegd. Ook zigeuners werden in deze databank vastgelegd.







Waarom is de wetgeving van de HR 3590 niet bij de burgers bekend? Waarom is via een achterdeur in de EU landen die het verdrag van Lissabon hebben ondertekend, de doodstraf opnieuw ingevoerd. waarom weten wij als burger niet, dat wij dadelijk volgens deze ingestelde wet, verplicht zijn deze chip te nemen? Op 2 Maart 1999 werd via de officiele patent database van de Verenigde Staten het patent ingediend van de RFID, hoe de chip ingebracht kan worden, hoe hij afgelezen kan worden en waarvoor hij kan dienen.

Het patent nummer is : 5.878.155


In dit patent wordt zelfs een verwijzing gemaakt naar de tatoeages van de Joden in de Tweede Wereldoorlog.
http://dl.dropbox.com/u/28553469/EINDTIJD/US5878155.pdf



Op 16 Oktober 2003 wordt een patent beschreven, hoe de huid van de mens een merkteken krijgt. Van daaruit kan men vaststellen bij wie de RFID chip is ingebracht. het merkteken wordt aangeduid als Digital Angel. Verify is afgeleid van verifiëren, controleren. De marktleiders die nauw verbonden zijn aan de chip zijn Positive ID Corporation, Verichip Corporation en Digital Angel. IBM lijkt deze bedrijven behoorlijk te stimuleren door middel van grootschalige leningen voor onderzoek, ontwikkeling en productie.


http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Angel



Ze zullen allerlei excuses gaan bedenken om je deze chip toe te eigenen.
Kinderen die gechipt moeten worden om ontvoeringen te voorkomen. Ouderen die gechipt worden tegen de ziekte van Alzheimer. Het chippen van diabetici, mensen met allergieën, chippen voor medische fouten en het gaat zo maar door.

Bijna elke dag vinden wij het noodzakelijk om een bepaalde vorm van identiteitsbewijs te tonen.
We moeten bewijzen wie we zijn.In ons land kan je zonder identificatie niks gedaan krijgen. We hebben een sofinummer toegewezen gekregen als vorm van identificatie, in het belang van sociale zekerheid en fiscale zekerheid. De naam die we hebben gekregen van onze ouders zijn veranderd in een nummer, wat ons toebedeeld is geworden door de overheid en instanties. De chip is een nieuwe technologie die alle andere documenten laat vervallen. Een enkele smart card verschaft toegang tot onze identiteit, licenties en andere documenten.

Indien we met een chip worden gescand, wordt onze identiteit meteen vastgesteld. Indien we gaan winkelen kunnen we betalen als we door de scanner lopen bij de winkel. Indien je wordt aangehouden door de politie, zal de scan van de chip aantonen wie je bent en of je boetes hebt lopen. men kan je juridische status controleren, ben je illegaal in ons land en welke aankopen heb je gedaan. Een oneindige hoeveelheid informatie kan worden opgehaald over de persoon zodra dit systeem ingevoerd wordt. In de gezondheidszorg hoeven we ons niet meer te identificeren. De chip bevat al onze ziekten en medicijnen en ook het hele gezondheidsverleden. Nu al worden al onze medische gegevens vastgelegd in een nationale databank.

Er wordt veel gepraat over samenzweringen, dat er religieuze fanaticus zijn en dat er geen reden is tot zorg. de ontvoering van al deze wetten die onze privacy en ons hele menselijke wezen aantast, is een nieuw tijdperk van economische slavernij. De chip doet grote inbreuk op de privacy en de integriteit van het menselijk lichaam. Indien u hieraan niet mee wilt doen, dan heeft u straks een probleem.
Ik zelf zit niet te wachten op een bemoei zuchtige overheid en wil al helemaal geen controle op afstand over mijn denken, doen en voelen.

Toch kan ook ik in Nederland nog maar weinig van mijn vrijheid genieten. De controle van de overheidsinstanties wordt groter. Zonder sofinummer, BSN nummer, inschrijving in het GBA, wordt je weggeveegd van de aardbodem.

In de Universele rechten van de mens staat dat we recht hebben op vrijheden. dat we het recht hebben te leven naar vrijheid en onschendbaarheid. Dat niemand onderworpen zal worden aan folteringen noch aan wrede, onmenselijke of onterende handelingen. Dat we als persoon erkend worden door de wet en dat we allen gelijk zijn zonder onderscheid . Dat we recht hebben op daadwerkelijke rechtshulp, ook vastgelegd in onze Grondwet. Dat we het recht hebben ons vrij te verplaatsen en dat we vrij mogen zijn in onze gedachten, geweten en godsdienst. Dat we recht hebben op een levensstandaard die hoog genoeg is om voor onze gezondheid en welzijn te zorgen.
Deze Rechten van de Mens zijn de laatste jaren in zo´n mate geschonden, dat we niet meer kunnen spreken over vrijheid of enige vorm van Recht.




Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten