dinsdag 27 augustus 2013

Persoonlijke problemen in crisis tijd

Persoonlijke problemen in crisis tijd


Problemen in ons leven kunnen soms overweldigend zijn.

Er kunnen van allerlei problemen op u afkomen waardoor u in een crisis terecht kan komen.
Mensen raken in financiële problemen, relatieproblemen of crisis gerelateerde problemen zoals dat nu gaande is in ons land. Deze problemen kunnen je fysiek en emotioneel compleet vernietigen.
We zitten in de ellende en kijken alleen nog maar naar onze problemen en naar de moeilijke tijd waarin we ons bevinden. De eerste stap om te veranderen is de verandering in je zelf.

Je zal de focus moeten veranderen en stoppen om te luisteren naar problemen die uw hele wezen beïnvloeden.


Vertel God hoe groot je probleem is en laat hem je troosten.
De last die je draagt kan zo groot zijn dat je het alleen niet meer aan kan. God is altijd in je leven.
Hij bereid ons voor op zijn zegen met de juiste voorbereiding. Als je weet in je hart dat God er voor ej is, dan zal de stress aanvankelijk gaan afnemen. Soms juichen we namelijk onze onderdrukking aan en maken hoop beschaamd om over te praten. De wereld waarin wij leven zit vol van het definiëren van levenservaringen en verwachtingen. Het wordt steeds benauwder hoe expressiever we worden.





Indien je vertrouwen hebt in God leer je jou emoties te controleren en te vertrouwen.
Hij zal uw paden recht maken , ken Hem in al uw wegen. We kunnen niet leven in het verleden noch kunnen we leven in de toekomst. Dus waarom hebben we het dan zo vaak over morgen en wat als?
We kijken niet naar dingen die niet kunnen worden gezien, maar naar dingen die we kunnen zien.

Dus waarom al deze controle?

Het is vaak de innerlijke strijd in ons zelf die die controle vasthoudt. Indien we fouten maken willen we dat God ons redt, maar zo werkt het niet. God geeft de kracht aan mensen die het moeilijk hebben, als je maar gelooft en vertrouwen hebt. Hij zal kracht geven aan mensen die het moeilijk hebben en hij zal opstaan als een adelaar in de lucht. Beschouw het als vreugde wanneer je getest wordt op je geloof. indien je geen wijsheid meer bezit en machteloos bent dan vraag hem om wijsheid en hij zal gul alle berispingen geven.

Je zal eerst je zwakke punten moeten toegeven en daarna kan je pas sterk zijn. Begin je dag niet met het overstelpen van problemen of onverwacht doorbraken. Hou je gedachten bij datgene wat er wel is. Verander je manier van denken, van je focus en begin te gelovend dat het goede op jou pad zal komen.

Alles wat zuiver is, eerbaar, eerlijk, acceptabel en levens waardig is, is een leven met kwaliteit.


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten