dinsdag 27 augustus 2013

Wat je voor de wereld kan doen!

Wat je voor de wereld kan doen!



Onze waarden leiden ons leven.
Het vergt kracht om trouw te blijven aan je zelf.
 
Wanneer we in harmonie met ons zelf zijn, kan je leven in harmonie met je medemens.
Ik vind dit een van de krachtigste waarden die we kunnen hebben, want het brengt zoveel goed dingen met zich mee. Indien je in harmonie bent met jezelf, dan straal je positiviteit uit.

Je bezit innerlijke rust, je bent tevreden, je bent dankbaar en je aanvaard. Harmonie brengt liefde in je leven. Liefde en schoonheid zijn alleen te vinden wanneer men in harmonie is met het leven. Harmonie is de sleutel tot het openen van veel deuren en het verwijderen van vele sluiers.

Ieder van ons heeft een keuze om te leven in onenigheid en strijd of te leven in harmonie.
De mens wordt geconfronteerd met een crisis, zeeën van onrust, egoïsme, vijandigheid en ontevredenheid. Overal om ons heen zijn mensen die verlangen naar iets beters, een betere manier van leven, meer geluk, duurzame vrede en een vervuld leven. Meer dan negentig procent van de bevolking weigert te geloven in een hogere macht, maar over de hele wereld lijden miljoenen mensen aan een rusteloos gevoel, een gemis. het leven wat wij voeren op dit wereldse oppervlak, lijkt een bron te zijn van lijden als gevolg van egoïsme. Het disfunctionele ego overheerst. We zullen geleidelijk moeten ontdekken om te leven vanuit het hart.

Dat vergt inspanning en verandering, maar zal ons leiden naar liefde, harmonie en schoonheid.
In de haast en het lawaai van ons dagelijkse leven, worden we in beslag genomen door onze meningen en verlangens. We jagen onze doelen na en ambities, tot een nooit eindigende, nooit tevredene egocentrische ego. De kwaliteit van onze reis in het leven, hangt af van de kwaliteit van de reis. Een reis van liefde, vriendelijkheid, onzelfzuchtige edelmoedigheid, gelukzalige tevredenheid, perfectie en rust.


De bron van het geluk zit in de mens zelf. Indien hij zich niet bewust is daarvan, dan is hij niet in staat om zijn leven te regelen. Wanneer het menselijke hart gezuiverd is van egocentrisme, wordt het gepolijst tot een spiegelachtige reflectie, acceptatie van je zelf en vrede en geluk. het wordt tijd dat we kiezen om te leven in dankbaarheid voor de liefde in ons hart. Met behulp van tijd en geduld kunnen we het universum veranderen. Met moed en liefde kunnen we barrières doorbreken. Met de waarheid scheppen we vrede en rust. Met waardering en verantwoordelijkheid creëren we saamhorigheid.


Gedachten zijn macht. Ze creëren en ze vernietigen. je kan je eigen leider van de reis worden, als je ervoor kiest stroomopwaarts te zwemmen. Kies ervoor om dingen te veranderen, kies ervoor om dingen te doen die het leven doen laten bewegen. Vul je hart met passie en liefde en deel dit met de mensen om je heen. Positieve dingen om je heen gebeuren wanneer je afstand neemt van de negatieve dingen om je heen. Laat je leven niet bestaan uit zaken die je leven controleren, maar focus jezelf op dingen die je wel kunt controleren.

Wanner het leven een strijd is, zie je alleen maar duisternis en verspil.


laat je niet tegenhouden door spijt en durf risico´s te nemen. laat angsten je niet tegenhouden en neem je kans. Indien je eenmaal in diepe dalen hebt geleefd, zal het vallen van de berg niet zo hard aankomen. Doordat je vecht, zal je sterker worden en de kracht vinden in je zelf. Niets in de wereld is mooier dan een glimlach die heeft geworsteld met tranen.


Glimlach en heb geen spijt van pijn. Heb geen spijt van ellende of verdriet. Op het einde telt alleen maar hoe je er doorheen bent gekomen en om de persoon die je bent of bent geworden. Niets wat je doet is verkeerd, want alles was een noodzakelijke stap naar de dag van morgen. Wees trots op jezelf, want er komt een dag dat je inziet dat al deze lessen hebt moeten leren, voor een hoger doel.

STEL JE EEN WERELD VOOR..........

Beauty of Space

Een wereld waarin we talloze manieren hebben om te voelen.....

Een wereld waarin we ons nooit hoeven te vervelen.....

Een wereld waarin we talloze mooie dingen kunnen creëren........

Een wereld die zoveel mooie dingen bezit om te zien


Een wereld met zoveel wonderen..............

Een wereld met 7 miljard mensen.........................


Een wereld in vrede...................


Een wereld in liefde...........


Een wereld vol transformatie..............


Een wereld in harmonie.................


Vandollum












Geen opmerkingen:

Een reactie posten