dinsdag 27 augustus 2013

VELE WEGEN LEIDEN NAAR ROME

VELE WEGEN LEIDEN NAAR ROME

 

Ik vraag me wel eens af hoe de katholieke kerken aan hun rijkdom komen.Het antwoord kan je vinden, als je je verdiept in de geschiedenis van het Vaticaan. De inkomsten van het Vaticaan bestaan maar voor een klein deel uit roof, afpersing en afgedragen donaties. De rest wordt op criminele wijze vergaard.

Vroeger kregen de katholieke kerken vrijstelling van belastingen. in sommige landen wordt deze regel tot nu toe nog steeds toegepast. Het onroerend goed van de kerken is tot waanzinnige hoogtes gestegen. De kerk maakt vroeger gebruik van slaven, daar dit goedkope arbeidskrachten waren. Tijdens het bewind van Karel de Grote, werd het zogenaamde Kerk Tiende ingevoerd. Een sociale belasting die er eigenlijk voor zou moeten dienen om de armenzorg te financieren. De tiende inning gebeurde vaker in natura, waarbij men letterlijk een tiende deel van de oogst op de velden ging ophalen. Later werd het voldaan met munt. Deze wet is in België nog steeds van kracht. In Duitsland krijgen ze van de bevolking maar liefst 8,5 miljard aan kerkbelasting en daar doet de Duitse overheid zelf nog eens 14 miljard bij.

Er zijn nog meerder criminele manieren waardoor de kerk rijk is geworden. Goud roof van de Indianen, die dan zelf in de goud mijnen konden gaan werken. Weigerde je om dit te doen kreeg je of de brandstapel of je werd publiekelijk gewurgd. Door falsificatie van testamenten kreeg de kerk ook een hoop geld binnen. door gel te lenen aan de bevolking, werden ze door woekerrentes rijk. Binnen kloosters bestonden vervals afdelingen, waar alles met de hand geschreven werd, dus men kon ook frauderen.

Recent zien wij de wit was schandalen, waar het ging om 250 miljoen dollar, Ambrosiano, met medeweten van de paus natuurlijk. Wat te denken over de 750.000 Serviërs die de dood vonden in de gruwelijke oorlog of de etnische zuiveringen in Rwanda, waar 800.000 slachtoffers vielen. Vreemd dat de paus op de foto stond in die tijd met de fascistische leider Pavelic.





Jaren na de Tweede Wereldoorlog werd aan het publiek bekend gemaakt dat oorlogsmisdadigers zoals Klaus Barbie en Adolf Eichmann, Heinrich Mengeler en een hele lange lijst van andere oorlogsmisdadigers, ontsnapt waren met behulp van de Katholieke kerk. Ook bisschoppen die vreemde betrekkingen hadden met personen zoals Walter Rauff, die belast was met het ontwikkelingsprogramma van de gaskamers. Amerika hielp het Vaticaan en hebben geholpen met het transport en de logies.het Vaticaan hielp veel van deze oorlogsmisdadigers een nieuw leven op te bouwen over de grenzen.




Peter Godman schreef het boek: Het Vaticaan en Hitler.


Het Vaticaan is eigenlijk een religieuze instelling die tot doel moet hebben te waken over de zielenheil van de mensheid. Er bestaat een doelstelling van het Vaticaan die men vast kan leggen, het zogenaamde concordaat. Concordaat is een bindende overeenkomst waarbij religieuze en kerkelijke belangen duidelijk beschreven worden en waar beide partijen zich aan dienen te houden. Paus Pius de 12 de sloot een concordaat met Mussolini in 1929 en met Hitler in 1933. De Fuhrer zag de verdeeldheid binnen het Vaticaan en plaatste zijn mannetjes in de kerk. Januari dit jaar kwam er een persbericht van het Vaticaan, dat z er aan denken om Hitler heilig te verklaren. Je zult het niet geloven maar om de volgende reden:

Hitler was een verdediger van de Christelijke normen en waarden.

Voor mij was Hitler een psychopathische, racistische en fascistische idioot.





Er zijn tijdens de periode van de Holocaust ongeveer 5 miljoen mensen vermoord en vergast. Het grote bedrijf Shell, waar Bea haar belangen bij heeft, financierde Hitler, tegen ruil van een Russisch olieveld. Ook de Nederlands Britse oliemagnaat Detering was zeer gefascineerd van Hitler. Wall Street financierders en invloedrijke Amerikanen wilden allemaal hun deel van Hitler.




Ik ben katholiek opgevoed, maar ben weggebleven van de kerk, omdat ik al jong aanvoelde dat er iets goed mis was. Indien men goed de bijbel leest, mogen kerken er helemaal niet zijn.

Er zal een tijd komen dat van alles wat u daar ziet

Geen steen op de andere zal blijven

Ze worden allemaal neergehaald

Jezus zei dat we niet op een dwaalspoor moesten worden gebracht, want veel mensen zouden in zijn naam handelen en zeggen: Ik ben het. loop niet achter hen aan.


Voor mij mag het Vaticaan morgen verdwijnen met al de kerken die er aan toebehoren. Indien je je zelf verdiept in deze materie, kom je tot schrikbarende feiten


Ik geloof lekker in me zelf, in God, en doe dat hier in alle veiligheid.

Vandollum


















Geen opmerkingen:

Een reactie posten