woensdag 28 augustus 2013

Mijn gedachten over het toekomstige internet


Mijn gedachten over het toekomstige internet

Het internet en het World Wide Web blijft elke dag groeien met een verbazingwekkende snelheid. De samenleving wordt hierdoor in talloze aspecten door beïnvloed. Niemand van ons zou vroeger hebben gedacht dat er zo´n uitvinding op ons pad zou komen.

Het is een van de grootste uitvindingen sinds de uitvinding van het wiel. Onze afhankelijkheid van het internet wordt steeds groter en het internet controleert talloze aspecten van ons bestaan. We kunnen niet meer zonder labtops, computer, IPad´s of computerspellen. Alle mobiele apparaten die re aan zijn verbonden hebben ons in hun greep.

De toekomst van het internet is veilig te noemen. De samenleving zal altijd gebruik blijven maken van dit media fenomeen. Er wordt al over gesproken dat in het jaar 2020 internet weggeveegd wordt als een ouderwetse ontdekking. De technologie gaat zo snel dat er steeds nieuwere manieren van communiceren ontdekt worden. Ze praten over de hybrid Age waarin de relatie tussen mens en machine alleen nog maar meer verstrengeld wordt.

De weg naar deze tijd is al begonnen met biometrische machines die alles van ons meten, van hartslag tot bloeddruk en onze slaappatronen. Er wordt binnenkort al biometrische medicatie toegediend en de patiënt zal dan een intelligente pil naar binnen moeten werken. De intelligente pil zal alle informatie van de patiënten registreren en een update maken van zijn gezondheidstoestand.

De jongeren van nu hebben al herinneringen die alleen maar te maken hebben met internet. Ze trouwen met een fictieve avatar of doneren geld voor fictieve spullen online en verkopen ze dan weer verder. Hoe meer tijd we doorbrengen in virtuele omgevingen hoe meer het echte leven wegebt naast het virtuele leven. De kinderen zitten nu al  vaak 8 uur of langer achter internet en leven een virtueel leven. Google heeft zelfs al Cyberpesten in hu programma en Google Glass.

 De Hybride Pedagogiek is als wet erdoor gekomen in de Verenigde Staten van Amerika. De Hybride technologie zal toegepast worden op scholen, bij bedrijven, bij universiteiten, bij geesteswetenschappen en andere instellingen.

Ik denk dat we tien jaar verder nog verliefd gaan worden op een robot.
 
 

Mensen zullen een slachtoffer worden van de Hybride technologie omdat we deze technologie absorberen. De zaden van dit tijdperk zijn al jaren geleden geplant en zijn wereldwijd aan het ontkiemen. De reality objecten van ons dagelijks leven zullen worden weggevaagd door de Hybrid Age. We wilden vroeger leven n de toekomst en straks zullen we terug verlangen naar de tijd van vroeger. Onze historische gegevens en ons geheugen zullen worden opgeofferd en we leven dan verder in gedigitaliseerde en gecodeerde structuren.
Vandollum
 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten