zondag 25 augustus 2013

Gadgets die daadwerkelijk geld besparen




Ik hou zelf ook van gadget´s maar dan van gadget´s die mij geld opleveren. Ik hou van kleine artikelen waarmee ik geld kan besparen op de lange termijn. Omdat deze gadget´s werken zijn ze ook leuk om cadeau te geven zodat een ander ook geld kan besparen. het leven si al duur genoeg en we moeten elkaar helpen om deze gefabriceerde crisis door te komen.


Batterij oplader
Met een batterij oplader bespaart u al snel tientjes per jaar, Kijk maar waar overal batterijen in zitten. Afstandsbediening van de tv. de dvd speler, de modem, een fototoestel en ga zo maar door. Let er op dat u ook voor uw kind geen batterij oplaadbaar speelgoed koopt dit scheelt ook weer in de kosten.


Regelbare stopcontacten
Je computer zal je natuurlijk nodig hebben, maar de rest van de randapparatuur zoals een printer, een externe schijf of luidsprekers zijn niet altijd nodig om op te straten. je krijgt in de Action van die verlengkabels waar een aan en uit knop op zit. Sluit je computer op een gewoon stop contact aan en de rest van de randapparatuur op zo´n kabel Als je ze nodig hebt dan hoef je alleen maar de knop inte drukken en randapparatuur start op. 





Blender
Met een blender kan je zoveel dingen doen. je maakt je eigen kruiden, je specerijen en zelfs je koffiebonen kan je er mee malen. Eigen verse vruchtensappen die beter zijn als de fabriek sapjes van de supermarkt. je kan er ijs mee maken en crushen, smoothies, soepen, milkshakes, dessert´s, sauzen, dressings en ga zo maar door. Je bespaart geld en het is ook nog leuk en gezonder om het zelf te doen.


Elektriciteit meter
Met zo´n metertje die vaak in goedkope winkels voor en prikkie ligt kan je besparen op je apparaten. je meet je apparatuur op en je kan meteen zien wat de grote stroom verbruikers zijn.


Efficiënte douchekop
Hoog rendement douche koppen verminderen de doorstroom van water. Een normaal huishouden kan al snel zo´n 15.000 liter water per jaar besparen door een efficiënte douchekop. Uw kachel hoeft deze liters ook niet meer te verwarmen dus u bespaart ook op de energie.


Scheerapparaat
Met een top kwaliteit zelfreinigend scheerapparaat bespaar je op al die dure wegwerp mesjes en scheerschuim of scheer gel. Vroeger scheerden mannen alleen maar met een scheerapparaat, die mesjes konden ze toen niet. Het kost je minder tijd en je leert wel te genieten van een ouderwetse scheer beurt.


Programmeerbare thermostaat
Met een programmeerbare thermostaat kan je er voor zorgen dat nauwkeurige kamer temperaturen ingesteld kunnen worden. Het verlaagd je energierekening en ook airco en warmte gebruik. Wat ook veel mensen doen is de verwarming knop helemaal uit doen voor als ze gaan slapen. Dat vreet de ander dag energie en je stoom gebruik gaat omhoog. In strenge winters is het beter om de temperatuur zo in te stellen, dat de ketel niet op volle toeren hoeft te draaien.



Solar kerstverlichting
Met Solar kerstverlichting voor buiten gaan de kerst lampjes automatisch aan en uit wanner de zon op of onder gaat. het kost geen onderhoud, geen stroom en geen moeite. de aanschaf is misschien een beetje hoog, maar de uiteindelijke besparing brengt tientallen euro´s op.


Radiator Booster
Met een radiator booster bespaart u maar liefst 150 euro per jaar op uw energiekosten. De boosters zijn op het internet aan te schaffen voor 24,95 euro en de ventilator van de booster verspreid de warmte sneller door uw woonkamer. U gebruikt de helft van de gebruikelijke tijd en dat bespaart geld.


Thermische gordijnen
Thermische gordijnen verminderen het warmteverlies met 25 procent. U krijgt al thermische gordijnen voor 25 euro en soms liggen ze zelfs als koopje in de uitverkoop. U kunt ze ook zelf maken van goedkope fleece of een douchegordijn bekleden met voering.


Dongel
De prijzen van een dongel variëren natuurlijk maar door de aanschaf van een dongel bespaart u op de internet kosten. Vaak is dat wel 200 euro per jaar. je hoeft je niet aan te melden voor een lange termijn contract en je betaalt zelf voor je internet gedrag. Een uitkomst voor mensen die maar sporadisch op het internet hoeven te zijn.


Regenton
Met een regenton kunt u jaarlijks heel wat liters water opsparen. Je krijgt zelfs regentonnen met een kraantje zodat je makkelijker het water kunt opvangen. je kan hem aansluiten op je regenpijp en eht water gebruiken om je tuin te bevochtigen.



Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten