zaterdag 31 augustus 2013

Happy Birthday Obama! Hoe oud bent u nu eigenlijk?!

Happy Birthday Obama!

 

 

Hoe oud bent u nu eigenlijk?!


 
Kan het werkelijk bestaan dat de Amerikaanse president Obama zijn eigen verjaardag niet weet?
 
Ja, het kan mensen. In deze tijd van massabedrog en elitaire waanzin kan dat allemaal.
Ik herinnerde me vandaag ineens een ouder filmpje, maar daarom niet minder actueel.
Voor de lopende camera's van de mainstream media ‘vergist’ Obama zich, en kondigt zijn verjaardag aan voor de week erop, terwijl deze in werkelijkheid drie weken later zou moeten plaatsvinden, dat wil zeggen, de 4e augustus. Maar de mainstream media stelde er maar liever geen vragen over.
 
Dat kan ook niet, omdat Obama al twee jaar doende was vragen naar zijn geboorteplaats en jaar te omzeilen.
 
Bij de vergissing voor de lopende camera's bleef het echter niet – volgens de officiële
My Space pagina van Obama was hij ineens vier jaar jonger sinds zijn laatste verjaardag in 2010. In 2009 was hij volgens deze pagina nog 52 jaar oud. Volgens dezelfde pagina werd hij in 2010 vervolgens 48 jaar oud.
 
Tja, het kan verkeren. In 2012 hield de onduidelijkheid rond zijn geboortedatum en plaats eindelijk op. Hoe? Simpel, sinds 2012 heeft de My Space pagina alle verwijzingen naar eventuele verjaardagen maar verwijderd. Een leuk oud filmpje over die periode zwerft nog steeds op You Tube, maar is daarom zeker niet minder actueel wat mij betreft
 
 
Dit onderdeel uit de geschiedenis van de macht is maar een klein facet, een onbeduidende vlek op het blad van de geschiedenis van vrijheid en welvaart (andere woorden voor mis-management als je bedenkt dat alleen al de cruiseschepen gezamenlijk meer eten weggooien dan de derde wereld bezit)
 
En toch, gelet op deze feitelijkheid, is volgens Obama het Amerikaanse publiek niet in staat om de werkelijkheid van de economische werking te zien.
 
 
 
De macht gelooft over het algemeen nu eenmaal niet dat u niet in staat bent om door de meest doorzichtige leugens te prikken waarmee het volk dagelijks wordt opgezadeld.
De komst van het internet en de onderlinge verbintenissen van de mensen wereldwijd geven leveren ons echter een heel ander beeld. De mensheid doorziet het spel massaal en daardoor slaat de balans tussen wat wij weten en de macht claimt, steeds meer door naar de negatieve kant voor de gevestigde macht.
 
Ook die ontwikkeling is niet bepaald zonder gevaren.
 
Want stelt u zich eens een groep psychopaten voor met de macht om alles dat uw leven omringd te beïnvloeden – wat zouden zij kunnen doen, wanneer u weigert om nog langer mee te spelen?
 
 
U geeft het antwoord op die vraag, niet ik.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten