donderdag 29 augustus 2013

Ook Nederlandse troepen in de VS om het volk te vernietigen wanneer het systeem valt

Ook Nederlandse troepen in de VS om het volk te vernietigen wanneer het systeem valt
 
 
Hoewel Nederland de meeste moeite heeft met het ontwaken uit de boze droom die over ons allen gekomen is, en het volk zich vooral wenst te concentreren op de goede dingen in het leven, loopt de wereld op zijn laatste loodjes en trainen inmiddels ook Nederlandse manschappen in de VS om het volk te onderdrukken wanneer daar het systeem uit elkaar valt!
 
 
 
 
Overal ter wereld worden in het geheim concentratiekampen gebouwd, en militair strategisch gesproken is de hele wereld al verworden tot een slagveld. Zo nu en dan laten FOX News, CNN en anderen dit ook wel doorschemeren. In tegenstelling tot Nederland is het Amerikaanse volk zich al veel meer bewust met betrekking tot de val die voor ieder mens op deze aarde gezet is.
 
De zaken voltrokken zich ook in Nederland in het volle zicht, maar het volk weigerde om het plaatje onder ogen te komen. Hoewel de Nederlandse politicus Harrie van Bommel al jaren geleden voor de lopende camera toegaf dat het Nederlandse volk geen enkele parlementaire controle meer bezit, bleven de Nederlanders dit gegeven niet alleen ontkennen, maar maakten ook een ieder belachelijk die deze feitelijke gang van zaken durfde te belichten.
 
The New York Times bericht nu ook over het feit dat Amerika zich voorbereid op een enorme gebeurtenis die onder andere veroorzaakt dat alle elektriciteit uitvalt:
 
 
 
 
Het artikel meldt overduidelijk op dat de massale oefening als onderwerp een aanval van buitenaf is toegekend en de betrokken partijen liegen er niet om: de Amerikaanse Nationale Reserve, de Kustwacht, de Anti-terreur brigade en zo meer. Maar ondanks dit alles, proberen de Nederlanders deze ontwikkelingen met een korreltje zout te nemen en voornamelijk te doen alsof het niet bestaat.
 
 
Thans is het dan zover dat de Nederlandse strijdkracht op kosten van de Nederlandse belastingbetaler in Amerika reeds oefent op het ‘ontwapenen’ van het Amerikaanse volk. Het Amerikaanse volk draagt wapens omdat de grondwet stelt dat het volk het recht heeft zich te verdedigen tegen eigen overheid.
 
De bovenstaande video laat naar 8 minuten de Nederlandse krijgsmacht zien die daar op onze kosten een stokje voor helpt steken. Het vangnet rond de mensheid is een spinsel van slimme overheidspropaganda en afstompende of zelfs letterlijk vergiftigende technologische ontwikkelingen die maken dat een groot gedeelte van het Nederlandse volk al niet meer in staat is zich te verweren of te organiseren.
 
 
Bovendien is het enigste medium dat ons nog ongecensureerd informeert, tevens het vangnet van onze reacties en voornemens. De val is in alle opzichten compleet, nu resteert er slechts nog het kleine beetje tijd dat ons rest om terug te keren naar de kern van het mens zijn en al wat leeft lief te hebben voor zolang het er nog is. Wat mij betreft is dit een evenzeer troostvolle als beklemmende gedachte.
 
 
De elite heeft ondertussen wereldwijd reeds 73 triljoen dollar uitgegeven aan onderzoeken en projecten die hun voortbestaan op Mars zouden moeten garanderen.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten