dinsdag 27 augustus 2013

De Onderdrukkende Overheid

De Onderdrukkende Overheid



Er is geen instantie die meer onderdrukt dan de Overheid.

De Overheid doodt, de Overheid plundert en schendt onze fundamentele rechten en daar komen ze straffeloos vanaf.

Vaak wordt geconstateerd, dat corruptie bij de Overheid, alleen het breken van de Wet is of het aannemen van steekpenningen. Tot op zekere hoogte is dit ook zo, maar het is pas het topje van de ijsberg. De schadelijkste corruptie vind plaats achter gesloten deuren uit het zicht van de burger. De overheden schenden onze rechten van de mens elke dag, alleen de burger is de deugden van vrijheid en rechtvaardigheid vergeten. Een corrupte regering eigent zich de rechtsmacht toe, terwijl ze juist het volk hiervoor behoort te beschermen. Onze Grondwet staat uit dus we hebben geen enkele wet meer die ons beschermt.

Als wij liegen tegen de overheid, is dat een misdrijf.
Als de Overheid tegen ons liegt, noemen ze het politiek.


Onze gehele maatschappij hangt aan elkaar van leugens. Wij dragen allemaal af aan de Nederlandse Staat om positieve resultaten terug te krijgen.We krijgen er geen zekerheid voor terug. Kijk naar onze AOW, de uitkeringen, de hypotheekrente, de zogenaamde bezuinigingen die voor ons belang worden ingesteld. We stemden NEE tegen de Europese Grondwet en toch werd hij ondertekend. De Tweede Kamer neemt steeds meer maatregelen op EU basis, die niets meer te maken hebben met onze zogenaamde democratie. Veel Nederlandse burgers leven in angst. Mensen die leven in angst zijn makkelijker te controleren en te sturen dan mensen die niet bang zijn.


Maar wie beschermt ons nu tegen onze eigen overheid?.



Het is daarom verbazingwekkend dat de mensen die anderen beschuldigen van het hebben van complottheorieën, zelf meestal geen enkel onderzoek hebben gedaan. Het zijn juist deze mensen (mensen die zelf niets onderzocht hebben) die geen andere keuze hebben dan terug te vallen op theorie/geloof. Het zijn juist deze mensen die geloven, in plaats van weten. Het zijn juist deze mensen die de (door de wereld van macht en geld zelf aangeboden) versies van de werking van de wereld geloven. Zonder rekening te houden met de praktijk.
Machthebbers hebben een totaal ander belang dan het volk. Machthebbers hebben macht verworven, wat ten koste gaat van de bevolking. De overheid doet bijna geen aangifte tegen eigen ambtenaren die fraude of diefstal plegen of corrupt zijn. Zelfs het R.T.L. nieuws berichtte hierover.


Het nieuwsprogramma onderzocht 934 integriteit schandalen bij 19 overheidsinstellingen. Honderden daarvan zijn strafbare feiten. Een medewerker van het Openbaar Ministerie die vorig jaar informatie lekte over een verdachte pedofiel. Een ambtenaar van Verkeer en Waterstaat die een bevriende ondernemer alle opdrachten gunt en zich daarmee schuldig maakt aan corruptie.


Veel gemeenten en provincies houden ieder jaar meer geld over dan de burger wordt verteld. In de financiële jaarrekeningen is hierover niks terug te vinden. Provincies hebben geld op buitenlandse rekeningen staan. Hoe kan dat? Het gaat om miljarden euro´s. Er is duidelijk een verborgen agenda, die wordt gehanteerd uit eigenbelang, vriendjes belang en partijbelang.

Bijna alle pensioenfondsen in Nederland kampen met financiële problemen.
De uitkeringen worden niet meer aan de inflatie aangepast en in de toekomst dreigen nog grotere tekorten. Het kan aangetoond worden dat dit veroorzaakt is door het slechte beheer. De pensioenfondsen zin steeds meer gaan beleggen, met alle risico´s van dien. De beurscrisis van 2002 en 2008 hebben de fondsen flink uitgehold.


Op papier maakt het Amerikaanse bedrijfsleven 13 procent van hun winst in Nederland. bedrijven als Boeiing en Walt Disney zijn allemaal brievenbus maatschappijen in nederland, waarmee ze de winstbelasting in eigen land kunnen ontlopen. ook Johnny Walker, Prada, U2 behalen een grote winst uit Nederland. Nederland wordt gezien als een van de grootste belastingparadijzen ter wereld.

De I.N.G. heeft onlangs de grootste overheidssteun gekregen in de geschiedenis. Zegge 43 miljard euro. Er werden in nederland de afgelopen jaren risicovolle hypotheken verkocht door een Amerikaanse dochteronderneming van de Lehman Brothers. veel mensen zijn daardoor in de financiële problemen geraakt. De bank ging failliet en dat was het startsein voor de financiële crisis. Lehman verkocht de ondernemingen en de dupe werden talloze Nederlandse burgers.
Ik heb al een aantal artikelen geschreven over corruptie bij instanties en de Overheid. Toch kan ik het niet nalaten om nog enkele punten aan te halen.


UWV



Topambtenaren van het UWV verdienen tonnen bij door personeel van hun eigen bedrijf te verhuren aan de werkgever het UWV. Deze constructie is teen alle integriteitsregels in. Het werkt belangenverstrengeling en corruptie in de hand. Duizenden klachten per dag stromen bij de Ombudsman naar binnen. Burgers worden van het kastje naar de muur gestuurd en arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden geschrapt of niet toegewezen. UWV inspecteurs die op eigen houtje beslissingen nemen en zo het leven van de burger ruineren.

Burgers moeten vaker maandenlang zonder inkomsten overleven, waardoor er jaarlijks duizenden huis uitzettingen plaatsvinden. Indien je zelf een klacht hebt, wijst het UWV je meteen af of ze sturen je van het kastje naar de muur. Ze bellen niet terug, reageren niet op aangetekende stukken, foute rapportages, onterecht stopzetten van uitkeringen en andere frauduleuze handelingen.


Ik ben zelf slachtoffer van het UWV die mij na vijf jaar ziektewet, nog steeds niet afkeurde. Drie WAO rapportages, drie keuringen, drie keer een advocaat. Het UWV wil niet zwichten. Ik ken veel mensen die ook problemen hebben met deze instantie en weet dat ze daardoor alles gaan verliezen wat ze op hebben gebouwd. mensen die jarenlang gewerkt hebben en betaald hebben voor hun sociale zekerheid. Waar is voor hen en mij dan het recht? Nergens.


Bijstand



Onze politieke partijen hebben onlangs besloten tot het slopen van de bijstand. Kinderen van ouders met een arbeidsbeperking zijn dadelijk de klos. Op deze manier ga je de mensen nog dwingen om te kiezen. Zit je in de bijstand dan zal je dadelijk verplicht worden om vrijwilligerswerk te doen. De enige die er rijker van worden zijn de bedrijven die hierdoor gratis arbeidskrachten krijgen. Ook jongeren onder de 28 zijn de dupe door een nieuw ingestelde regel.

Persoonlijk ken ik het verhaal van een jonge vrouw, die na vier jaar inde bijstand gezeten te hebben, de uitkering werd afgepakt vanwege deze nieuwe regeling. De gemeente had niks te maken met het feit dat ze een huurwoning bezat en ook daarvan de vaste lasten moest dragen. Ze kon vanwege ziekte niet meer werken en was daar ook op afgekeurd. Ik zelf weet dat ambtenaren bij de sociale dienst, vaker een nazi mentaliteit hebben. Je wordt bij voorbaat al uitgemaakt voor fraudeur, en wordt gelijk gesteld met een heroïneverslaafde en een prostituee.


De opdracht van de Gemeente is dat er weet ik hoeveel bijstandsuitkeringen moeten worden geschrapt, dat er zo min mogelijk bijstand uitkeringen moeten worden uitgedeeld en dat de ambtenaren onder hoge druk staan. In mijn geval zoals ik al eerder aanhaalde schuift de ambtenaar van de gemeente de schuldvraag naar het UWV terug en het UWV de stuurt de inkomens beoordeling weer terug naar de gemeente. Je strijd gaat dan beginnen tegen twee instanties, die het onmogelijk maken om tegen ze te vechten. Toch zal je door moeten gaan om je recht te behalen, alleen het kost zoveel energie en dat terwijl je het al zo moeilijk hebt.


Belastingdienst

Hoe vaak lees je niet over klachten over de belastingdienst of over belasting ambtenaren die zijn opgepakt wegens omkoping. Zag laatst een artikel waarin een medewerker van de belastingdienst is opgepakt, wegens corruptie en overtreding van de Opiumwet. Een andere medewerker is aangehouden op verdenking van corruptie en kleinschalige drugshandel. De fiscus heeft er ook een handje aan om foutieve brieven te versturen en ze raken ook veel documenten kwijt.


Als burger krijg je de ene aanslag na de andere en soms weet je helemaal niet meer waar het over gaat. De ambtenaren van Justitie daarentegen hebben in de afgelopen jaren snoepreisjes gemaakt, die ze niet hoeven te verantwoorden. Deze reisjes kosten miljoenen euro´s en leveren niks op. Bij veel burgers in nederland wordt de zorgtoeslag stopgezet en vaker de huur toeslag flink gekort. Ik ken voorbeelden, waarbij burgers twee jaar lang huursubsidie kregen en daarna onterecht deze twee jaar met rente er op moesten terugbetalen. De afgelopen jaren worden bankrekeningen leeggeplunderd van rekeninghouders die nog een achterstand hebben weg te werken van de belastingdienst. Ze leggen loon beslagen, keren de huur toeslag niet uit en de zorgtoeslag, waardoor burgers nog verder in de problemen geraken. Mijn eigen praktijkvoorbeeld is, dat de belastingdienst mij een aanslag heeft toe laten komen, dat ik wegenbelasting moet betalen over drie jaar lang, over een auto die ik niet meer heb. Nog een ander voorbeeld is de inkomstenbelasting die al lang was ingediend. Dan kreeg ik terug en dan moet je duizenden euro´s terugbetalen. Ze weten zelf niet meer waar ze mee bezig zijn, maar zadelen jou wel met deze problemen op.


De Banken

Het vertrouwen in de banken is in Nederland ver te zoeken. Het ene na het andere bankschandaal komt naar voren.Burgers zouden woedend moeten zijn op de banken wereld. Ze zijn verraden en opgelicht en toch blijven ze mak. Er komen geen demonstraties, geen opstand, geen volkswoede. De politieke partijen keuvelen er maar op los en reppen met geen woord over het kwaad van de banken. De Europese Centrale Bank kan met een druk op de knop elk land van de geldkraan afsluiten. Het draait zich alleen maar om dat de politiek, de oorlog en de olieindustrie rijker wordt. Deze drie worden gefinancierd door onze banken en onze belasting centen. Geld wordt gemaakt als schuld in de vorm van leningen, dus geld is schuld. Private banken zijn in het huidige economische systeem verreweg de grootste geld scheppers. ook de Nederlandse Centrale Bank is volledig afhankelijk van private banken. De banken keren gemiddeld 80% van hun winsten direct uit in bonussen, ook aan de aandeelhouders. Niemand verdiept zich erin wie nu eigenlijk de controle uitvoert over onze Nederlandse Bank. Indien je dit nacheckt blijkt dit Shell, Philips, de I.N.G. en de steenrijke familie van Vlissingen te zijn. Onze overheid levert slechts 1 van de tien bestuursleden op. Nederland heeft de grootste hypotheekschuld van Europa. De banken profiteren alleen maar van deze huizen bubbel en burgers klappen diep de afgrond in.


Jeugdzorg



De ene na de andere misstand komt aan het licht wat jeugdzorg betreft. Ik heb al eerder een artikel geschreven over burgers die naar België vluchten, vanwege het feit dat jeugdzorg hen de kinderen wilden afnemen. Er komen steeds meer meldingen binnen van ouders die problemen hebben met de hulpverlening. Onterecht uithuisplaatsing of seksueel misbruik in tehuizen en opvang instellingen. Het is het belang voor de kinderen van de toekomst om deze misstanden aan te pakken.

De kinderrechter norm is frauduleus, corrupt en tegen alle mensenrechten in. Ouders zijn vaak het doelwit om hun kinderen te verliezen. Ze hebben geen kennis van zaken en hebben vaak geen geld om hun zaak te bevechten. Ouders worden slachtoffer van het systeem, dat alleen maar profiteert van het langer vasthouden van deze kinderen. Ze fabriceren bewijs, ontzeggen de ouderlijke macht en halen gezinnen uit elkaar.


In 2004 werd het levenloze lichaam gevonden van een driejarige peuter in een kofferbak van een auto. Hoe kan dit gebeuren als het gezin onder toezicht van Jeugdzorg stond? De reusachtige salarissen die de managers van jeugdzorg bij elkaar graaien, zullen de hoofdreden wel zijn. Ik noem ze regelrecht duivels die spelen met de levens van kinderen en ouders. Anonieme melders waarvan meteen aangenomen wordt dat ze de waarheid spreken, staan voorop bij jeugdzorg. Ze gaan voor de tonnen subsidies per jaar en voor hun eigen reusachtige salarissen. Den Haag neemt altijd de partij voor Jeugdzorg en dit hebben ze bekrachtigd door de Wetten in het voordeel van Jeugdzorg te ondertekenen.






De oorsprong van al deze problemen liggen in het feit dat er geen eerlijke rechtspraak en zorg meer kan zijn. Indien onze eigen Minister van Veiligheid en Justitie zelf al wordt vervolgd voor kindermisbruik, hoe kan je dan spreken over een eerlijk systeem.

Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar excuseer me als ik het hierbij laat. Het maakt niet uit welke instantie ik ook aanhaal, corruptie, collusie en fraude komen er altijd boven water. Als ik naar de afgelopen jaren kijk wat ik al allemaal beleefd heb op dit gebied, is het einde zoek.
Uiteindelijk zullen we er allemaal mee geconfronteerd worden, of we nu willen of niet.


Vandollum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten