zaterdag 31 augustus 2013

Er bestaat in werkelijkheid maar één wet: de wet tegen de armen, voor de rijken is er geen!

 

Er bestaat in werkelijkheid maar één wet:

de wet tegen de armen, voor de rijken is er geen!

 



De Britse prins Philip (graaf van Edinburgh) komt in alle feitelijkheid uit een Duitse aristocratische familie. Toen hij bij het grootte publiek bekend werd, werden zijn zusters direct buiten het licht van publieke kennis gehouden. Deze zijn immers allen getrouwd met oud Nazi's van het voormalige Hitler-regiem.
 
Prins Philip stond bekend om zijn politiek dubieuze uitspraken waaronder deze: ‘In een volgend leven zou ik het liefst een virus zijn dat verantwoordelijk is voor het uitroeien van het merendeel van de mensheid.’
 
Tijdens een staatsbezoek aan China, noemde hij Chinezen ‘Bastaards met spleetogen!’.
Philip was een goede vriend van een zekere Stephen Ward (Pooier, artiest en Occultist). Stephen Ward was onder andere een zeer getalenteerde tekenaar. In zijn persoonlijke schetscollectie bevonden zich allerlei afbeeldingen van mensen die verbonden waren aan het Britse Koningshuis.
 
Stephen schetste deze tijdens zijn bezoeken aan de Koninklijke familie.
De Europese nobel is altijd verbonden geweest aan occultisme en moord.
 
 

Hoewel de gruwelijke levensgeschiedenissen van deze psychopaten zich in de buitenwereld heeft opgestapeld, is ze vandaag de dag onder het tapijt van alledaagse schijn en commercieel vermaak geschoven.
 
Maar steeds meer mensen zijn zich bewust van het grenzeloze kwaad dat ons regeert, en kennen dit kwaad een gezicht toe. Deze documentaire, die in feite draait om de rituele moord van Princes Diana, geeft een onweerlegbare kijk in de geschiedenis van het Europese vorstendom en onze koningshuizen.
 
Het is een kijk die je nooit meer vergeet.

Met recht wordt er dan ook gesteld: ‘Er bestaat in werkelijkheid maar één wet: de wet tegen de armen, voor de rijken is er geen!’


Geen opmerkingen:

Een reactie posten