zondag 25 augustus 2013

De Meest Gevaarlijke Producten Van Monsanto

De Meest Gevaarlijke Producten Van Monsanto


Monsanto verwerkt bijna 85 producten van de voedingsmiddelenindustrie. Het zijn niet alleen de bewerkte levensmiddelen zoals groente en fruit maar ook de genetisch gemanipuleerde mais die al verkocht wordt bij de lokale kruidenier. Hoe kan het dat dit bedrijf ons voedsel zo manipuleert tot het donkerste product uit de geschiedenis. Hoe is het mogelijk dat Monsanto onze natuur verandert in chemisch proefvelden. Door hun bewerkingen worden er epidemieën gecreëerd van besmet voedsel. n plaats van gezonde groenten, vruchten en granen te produceren, gebruiken ze genetisch gemanipuleerde junkfood dat de nodige hart en vaat ziekten creëert, beroertes, diabetes en kanker gerelateerde ziektes. In de geschiedenis van Monsanto is er een patroon ontstaan van giftige chemicaliën, rechtszaken, gemanipuleerde wetenschap.

Is dit nu onze toekomst wat de mensheid wil?

Sacharine

Monsanto vervaardigd een kunstmatige zoetstof genaamd sacharine. Monsanto is opgericht in St Louis als Monsanto Chemical Works met als doel het produceren van de zoetstof sacharine voor Coca Cola.

Er is onderzoek gedaan dor het Nationaal Kanker Instituut waaruit blijkt dat sacharine kanker veroorzaakt bij talloze dieren.

De toenemende druk van de consumenten bevorderen de toename van productie van sacharine, kunstmatige zoetstoffen die overal in gebruikt wordt.









PCB
Begin jaren twintig begon Monsanto met het produceren van chemische productie in PCB´s. Koelvloeistof vloeistoffen die gebruikt worden voor elektrische transformatoren, condensatoren en elektrische motoren. Vijftig jaar later blijkt uit onderzoek dat deze vloeistoffen ernstige schade kunnen berokkenen voor onze gezondheid.

Deze stoffen worden als oorzaak gezien voor onze verkankerde dieren e zelfs bepaalde soorten kanker bij de mens. Blootstelling aan deze stof kan zelfs een dodelijke kanker veroorzaken. In 2003 moest Monsanto een grote schadeclaim uitbetaalt aan burgers van de stad Anniston Alabama, die ernstige leveraandoeningen, neurologische aandoeningen en kanker hadden gekregen na blootstelling aan deze vloeistof. De zaak zie je ook in de film Erin Brockovich, wat ik zelf ook en steen goede film vind.





Polystyreen


Rond 1940 begon Monsanto met de vervaardigen van plastic en polystyreen.
Deze producten worden grootschalig gebruikt voor het verpakken an onze levensmiddelen en gerangschikt ook bij gevaarlijke chemische stoffen die een bedreiging vormen voor ons milieu.










Atoombommen en kernwapens



Na het oprichten van de Thomas en Hochwalt Laboratoriums kreeg Monsanto een speciale onderzoeksafdeling. Deze afdeling coördineerde onder andere het gebruik van plutonium zuivering en de productie van plutonium. Iedereen weet dat deze stof wordt gebruikt voor het maken van atoomwapens.



DDT

In 1944 werd Monsanto het eerste bedrijf dat e insecticide DDT vervaardigde. DDT werd gebruikt tegen de malaria muggen Ze beweerden dat DDT niet gevaarlijk was maar jaren later bleek DDT een behoorlijke giftige toxiciteit te bevatten. In de Verenigde Staten is DDT verboden, nu de rest va de wereld nog.

Dioxine
In 1945 begon Monsanto met het bevorderen van het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen in de landbouw, gebruik dioxine. Dioxine is een van de voorlopers van Agent Orange een milieuverontreinigende stof die zich ophoopt in onze voedselketen en dan vooral in het vetweefsel van dieren. Monsanto is al beschuldigd van het achterover drukken van dioxine besmettingen wereldwijd en ook de besmetting ervan is in veel producten van Monsanto terug te vinden.

Agent Orange
Monsanto was een van e grootste leveranciers van Agent Orang in de vroege jaren zestig. Agent Orange wed gebruikt voor chemische oorlogsvoering in de oorlog in Vietnam. Bijna een half miljoen mensen werden gedood of verminkt en een half miljoen kinderen werden geboren met afwijkingen. Een miljoen mensen werden gedood door dit schadelijke en dodelijke spul. Natuurlijk kregen de veteranen van het Amerikaanse leger een vergoeding maar dat zou op langere tijd niks teweeg brengen. De erfenis van Agent Orange zal altijd bijblijven en in de geschiedenis vast staan.

RoundUp


Begin jaren 70 produceerde Monsanto RoundUp. RoundUp zou letterlijk alle onkruid vernietigen en boeren begonnen dit spul massaal in te slaan. Er werd door Monsanto gegarandeerd dat de nieuwe vorm RoundUp Ready, e gewassen niet zouden beschadigen. Een onschuldige onkruidverdelger dus. RoundUp werd aangetroffen in ons grondwater wat schadelijk is voor ons milieu en voor de gezondheid van de mens. RoundUp wordt aangetroffen in de lucht en in onze rivieren wat als effect op de mens tumoren veroorzaakt zo groot als meloenen. Orgaan functies worden aangetast, onvruchtbaarheid treedt op en kanker zaait zich uit.

Aspartaam


Aspartaam werd toevallig ontdekt en resulteerde in een unieke zoete chemische stof die verkocht wordt als Nutri Sweet.
Aspartaam wordt als E stof E 951 toegevoegd aan veel van onze levensmiddelen. Het chemische zoetmiddel zit in meer dan 6000 producten en dan vooral in light producten.





Ook zit het veel in kinder vitamines, dranken, brood en snoepgoed. Er is een duidelijke toename van kankergevallen, hoog cholesterol, diabetes, hartfalen, migraine, blindheid, epilepsie, depressies, osteoporose, artritis en ander aandoeningen, sinds Nutri Sweet a onze producten wordt toegevoegd.

rBGH
Dit hormoon werd ontwikkeld door Monsanto en wordt geïnjecteerd in melk koeien om meer melk te produceren. De koeien lijden aan pijn vanwege de gezwollen uiers en sms komt de pus er uit omdat ze total ontstoken zijn. De melk die besmet is en bij de mens terecht komt, veroorzaakt borstkanker, darmkanker en prostaatkanker.

Genetisch Gemodificeerde Gewassen



Monsanto haalde DNA uit mais, katoen, soja en andere zaden en kopieerde de eigenschappen van deze producten. De genetisch gemanipuleerde producten zouden de wereld zogenaamd voeden met meer voedingsstoffen en waren resistent tegen droogte. De zaden die Monsanto produceert zijn alleen gecreëerd voor een hogere winst van het bedrijf.

Terminator Zaden
In de negentiger jaren ontwikkelde Monsanto technologie steriele korrels die niet ontkiemen. De zogenaamde terminator Zaden, die ze de boeren verkopen en soms afdwingen om te gebruiken. Boeren moeten een contract met Monsanto ondertekenen anders kunnen ze iet blijven bestaan.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten