donderdag 29 augustus 2013

De staat van de Nederlandse Rechtstaat en de pers!


De staat van de Nederlandse Rechtstaat en de pers!

 

 

Een filmpje uit de oude doos van het programma De Wereld Draait Door.
Niet alleen kan heel Nederland weten van de tientallen jaren aan weerzinwekkende beschuldigingen aan het adres van de hoogste baas van justitie en waaruit deze bestaan
(De inmiddels met pensioen zijnde Joris Demmink) maar er is ook iets anders.
 
Het kan weten van de overheidspropaganda en leugens aangaande deze en soortgelijke kwesties en wel vanwege het volgende. De aanleiding voor deze uitzending werden namelijk gevormd door de publicaties van het AD die op nieuwe bronnen was gestuit waaruit bleek dat onze Secretaris Generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie een kinderverkrachter was.
 
Peter R. de Vries zien we ook, ditmaal in een rol als verdediger van Joris Demmink, die in alle werkelijkheid zelf nooit tot enige verdediging is overgegaan.
Hoe dan ook, Joris Demmink was, zo hoorde heel Nederland via de pers, in het licht van de nieuwe beschuldigingen dan ook overgegaan tot een procedure tegen het AD.
 
En wat blijkt nu?
 
Deze hele aangekondigde procedure van Joris Demmink tegen het AD blijkt nooit te hebben bestaan.
Maar Nederland doet ook in dit geval wat het altijd doet – lekker nog verder onderuit voor de buis – en het liefst met een handvol borrelnootjes erbij. Ja, heel Nederland weet dat we geleid worden door pedofielen, kinderschenders of media schertsfiguren als Peter R. De Vries, die van gekkigheid niet meer weet hoe hij kronkelen moet om een man te verdedigen die zelfstandig nog nooit een middel van verdediging ter hand heeft genomen en zelfs claimt procedures tegen de krant te voeren die helemaal niet bestaan.
Wat mij betreft is er dan ook geen smeriger, corrupter en zwakzinniger land te bedenken dan dit land, waar de gehele bevolking kennis draagt van hetgeen hen omringt, maar er niemand is die het ook maar waagt hier serieus gewag van te maken. Ik kan dan ook niet anders dan vaststellen dat de gevestigde orde in Nederlands apathische gelatenheid de krachtigste burcht heeft gevonden en met het Nederlandse publiek waarlijk kan doen wat het wil en wanneer men dit maar wil.
 
Zolang er maar een bekende Nederlander zit die roept dat dit ‘niet zo is.’
Sarcastisch genomen zou ik bijna zeggen dat de Nieuwe Wereldorde in Nederland geen voet aan wal krijgt omdat het land nog niet tot opstand zou overgaan als iedere Nederlandse zuigeling op livetelevisie zou worden verkracht!
 
Ik denk zelfs dat het niet overdreven zou zijn om te stellen dat de Nederlander ook nog betaald zou sms'en om hun stem uit te brengen op hun favoriete kinderverkrachter als een BN'er hier maar in datzelfde programma zou verzoeken. Zieker dan dit volk kan de wereld wat mij betreft niet worden.
Het stelt me aan de ene kant ook gerust; want wat een rust zoveel volkse dwaasheid uiteindelijk toch teweeg brengt. Geen mijnenvelden, geen stedelijke ruïnes waarin een bloedige opstand woedt, maar in plaats daarvan dit paradijs van collectief stilzwijgen en serene lafheid.
 
 
Mooier kan het eigenlijk toch bijna niet!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten