dinsdag 27 augustus 2013

Het Bedrog van NRC en het excuus van de New York Times

Het Bedrog van NRC en het excuus van de New York Times

 

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt weet niet langer wat hij ziet: Zo moest de Amerikaanse toonaangevende krant New York Times reeds toegeven dat het met betrekking tot Irak valse journalistiek had gepleegd die rechtstreeks afkomstig was van de oorlogspropagandisten van Washington in plaats van uit een feitelijke bron. Had de New York Times feitelijke journalist gepleegd, was het waarschijnlijk niet tot de oorlog in Irak gekomen, en hadden daarmee meer dan een miljoen leven gered kunnen worden.
 
Nu is het de Nederlandse krant NRC die klakkeloos de dictaten van de Amerikaanse oorlogsindustrie als journalistiek verkoopt en mee helpt om een oorlog in Syrië te forceren, zonder ook maar een greintje bewijs te hebben voor de in deze artikelen opgenomen stellingen.
Vandaag gaf Hubert Smeets, journalist, commentator en redacteur Centraal en Oost Europa van het NRC dan ook telefonisch toe dat ‘hij ook niet weet waarom de krant artikelen schrijft zonder over de feitelijke informatie te beschikken om de belastende claims aan het adres van Syrië te ondersteunen.’ Deze ongelooflijke uitspraak en meer vindt je hier:
 
 


Hubert Smeets laat in een telefoongesprek met Micha Kat (klokkenluideronline) tevens weten dat er ‘veel te weinig mensen bij het NRC werken die zich met dit vraagstuk bezig houden.’

We leven in een ongelooflijke wereld die getekend wordt door het massabedrog van de ons omringende media. In Engeland werden onlangs maar het liefst meer dan 100 journalisten gearresteerd in verband met ondeugdelijke en valse journalistiek, in Afrika was het de reguliere nieuwszender RTLM die openlijk opriep tot genocide, en meer en meer zijn de kranten niet meer dan het verlengstuk van de oorlogspropaganda die erop gericht is om aan alle landen op deze wereld de soevereiniteit te ontnemen en ze aan de internationale verdragen te binden van de elitaire psychopaten voor wie geen leven heilig is.
 
Onweerlegbaar neemt wereldwijd de bewustwording toe en zien de mensen in dat de gevestigde media niet informeert maar programmeert. Online zwerft er dan ook een Engelstalige excuus brief aan de regering van Syrië namens het Nederlandse volk, waarin de opgenomen argumentaties er niet bepaald om liegen.
 
 
Een korte samenvatting:
 
Excellentie,
Gebaseerd op de door de Staat gecontroleerde pers van het ‘vrije westen’, waaronder de Nederlandse overheid zichzelf ook schaart, bereiden de VS en hun NATO bondgenoten een oorlog en de bezetting van uw land voor. Dit alles geschiedt natuurlijk onder de naam van ‘Vrijheid’ en ‘Ter bescherming van de leefprincipes van het Syrische volk.’
Een ieder kan echter zien dat uw land eenzelfde lot beschoren is als Servië, Irak of Libië waarvan de infrastructuren volledig zijn verwoest, de maatschappelijke samenhang volledig is ontmanteld, de schatten zijn geroofd, tienduizenden burgers zijn afgeslacht en miljoenen anderen werden gedwongen het land te verlaten en zich elders te vestigen.
Helaas staan wij als volk machteloos tegenover de beslissing van de Nederlandse overheid om uw land aan te vallen, net als het vredelievende deel van Duitsland niet in staat was om te voorkomen dat Hitler in 1939 Polen binnen viel. Wij betreuren de machteloosheid om de vrede te handhaven ten zeerste, en deze wetenschap drukt zwaar op ons geweten. Namens alle vredelievende Nederlanders bieden wij hiervoor onze excuses aan. We verwerpen deze beslissing van onze overheid. Ons hart ligt bij uw bevolking en wij wensen hen alle kracht om deze ramp te overleven!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten