donderdag 29 augustus 2013

Obama vraagt om 15.000 Russische troepen in verband met de komende ramp!

Obama vraagt om 15.000

Russische troepen in verband

met de komende ramp!

 
 

De Russische minister Puchkov gaf onlangs in een publieke uitspraak toe dat het Russische ministerie voor rampenbestrijding nauwkeurig gaat samenwerken met het Amerikaanse FEMA (Federal Emergency Management Administration) en ook dat zijn snelle ontmoeting met de directeur van het Departement of Homeland Security onder andere in het licht staat van natuurlijke rampen, waaronder extreem weer.
In het rapport van minister Puchkov (Het EMERCOM rapport) staat onder andere dat de komende ramp in Amerika mogelijk nauw samenhangt met de dood van journalist Michael Hastings die op het moment van zijn dood op weg was naar de Israëlische ambassade om er bescherming te zoeken.
 
De officiële verklaring wil dat Hastings tijdens zijn vlucht tegen een boom botste, maar onderzoek wees uit dat de achterkant van zijn wagen letterlijk uit elkaar was gespat terwijl de rest van het voertuig in takt was; een bevinding dus die geheel in strijd is met de officiële stellingname.
 
Een onlangs uitgelekt FSB Rapport (Federal Security Services) meldt tegelijkertijd op dat de zaken die klokkenluider Edward Snowden bij de Russische veiligheidsdienst onder de aandacht bracht voor een belangrijk deel draaien om Snowden's vader, Lennie Snowden, die ten tijde van de aanvallen op 11 september 2001 officier was van de Amerikaanse Kustwacht en zodoende directe kennis droeg van de werkelijke gebeurtenissen die dag, en van de daders!
 
Hoewel Kremlin bronnen wel willen vertellen wat er precies aan de hand is, en ook binnenkort zaken zullen openbaren die betrekking hebben op de ware aard van 11 september, is er wereldwijd een mediastop ten opzichte van dit alles sedert juni 2013 van kracht. Dit is geschiedt aan de hand van een zogeheten DA-notice (Defence Advisory Notice), een wetgevende maatregel van Defensiedie de pers het zwijgen oplegt.

Wat er ook precies aan de hand is en wat u hier ook allemaal van vindt, wereldwijd zijn biljonairs inmiddels overgaan tot het dumpen van hun aandelen. Meer achtergronden vindt je hier:
 
 
 
 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten