dinsdag 27 augustus 2013

Onze Dictatoortjes Van Nederland

Onze Dictatoortjes Van Nederland

Screenshot_18

Een dictator is een leider in een dictatuur en is een persoon, een groep of een macht die alle wetgevende macht, besturende macht en uitvoerende macht van een land in handen heeft.
Hij of zij heeft de alleenheerschappij. Autocratie, militaire dictatuur of een partij staat, het is allemaal dictatuur. Zelfs in een democratie zoals in ons democratisch land, kan er een dictatuur aanwezig zijn. het kan een ondersteunende macht zijn, macht door verkiezingsfraude of een elitair collectief wat zich samen heeft gepakt en de democratie verandert in een dictatuur.

Tegenwoordig hoeven regeringsleiders zich niet meer te houden aan normen en waarde.
Het politieke stelsel in ons land is al in diskrediet door de marionetten die het land in de afgrond brengen. Ik als Nederlander heb een gruwelijke hekel aan deze elite en eb een hekel aan heerschappij in het algemeen. Onze regering is instabiel, hevelen overheidsinstellingen over en mediaconglomeraten nemen ons land in bezit.
Zelfs Mark Rutte stelde dat een dictatuur een welkome verandering zou zijn.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MQ7rhtp5p7Y#!,


Indien we als Nederlander even goed nadenken weten we dat het leven in dit land onmogelijk is geworden Ik zie alleen maar grijpgrage klauwen van de corrupte regering, van deurwaarders, van belastingdienst, van rechters, van de overheid. We moeten overal voor betalen of dat u voor een paspoort is, een rijbewijs, te hard of te langzaam rijden en zelfs om een computer aan te zetten. Nederland is gek geworden en alles is mogelijk geworden.

Nederlanders verliezen hun huis, hun grond, zilver, goud en zelfs de broche van oma. We moeten betalen voor de kat, voor de hond en zelfs om ons plasje in de pot te gooien. Alles is eigendom van de Staat en er zal dadelijk nog belasting worden geheven op de stappen die we zetten als we een wandeling willen maken door het park.


We hebben een verplichte ID of paspoort en onze vingerafdruk wordt onze identiteit. Ons BSN nummer geeft iedereen toegang tot onze persoonlijke informatie en je spaargeld moet je inleveren aan de belastingdienst..Verplichte zorgverzekering, verplichte identiteit bij ziekenhuis, arts, therapeut en banken. Camera´s overal om ons heen en gezichtsherkenning als je je broodje gaat halen bij de supermarkt.

De Europese Commissie, de machtige regering van de EU met uitgebreide wetgevend bevoegdheden, zal samenwerking coördineren met NGO’s, universiteiten, kerken, religieuze associaties en de media in met dit project verband houdende zaken, dit alles overeenkomstig documenten die beschikbaar zijn op het Internet.Door middel van een gecoördineerde campagne, begeleid door de netwerken van de lichamen van de Europese Unie, heeft een systeem dat politiek koppelt aan markten, cultuur, universiteiten, media en opinie makers, zijn totalitaire grip over de lidstaten uitgespreid om een verachtelijke cultuur van leugens en ontkenning op te leggen die Europa’s pro-Palestijnse buitenlandse politiek ondersteunt.


De EU en vooral nederland kopieert de verschrikkingen van Nazi Duitsland. Er is geen democratisch draagvlak meer en alle zeggenschap en wetgeving is overgeleverd aan de EU Commissie. Ons mooie land gaat onder aan verderf en chaos. Irritaties, ongrijpbare angsten, boosheid, intolerantie en oorlog.
De volgende bedrijven worden gecontroleerd door de grote vier: Alcoa, Altria Group, American International Group, AT&T, Boeing, Caterpillar, Coca-Cola, DuPont, Exxon Mobil, General Electric, General Motors, Hewlett-Packard, Home Depot, Honeywell International, Intel, International Business Machines, Johnson & Johnson, JP Morgan Chase, McDonald’s, Merck, Microsoft, 3M, Pfizer, Procter & Gamble, United Technologies, Verizon Communication en Wal-Mart Stores, Time Warner, Walt Disney, Rupert Murdoch’s News Corporation, CBS en NBC Universal.

Met andere woorden bepalen vier bedrijven wat u eet, wat u drinkt, welke medicijnen u krijgt, welk vervoersmiddel u rijdt, welk besturingssysteem uw computer draait, wat voor computer u heeft, waar oorlog is, waar naar olie wordt geboord, hoe uw huis ingericht is, wat er op televisie komt, welke films in de bioscoop draaien en hoeveel benzine kost. Aangezien de genoemde bedrijven zo veel mogelijk rijkdom en macht willen vergaren ligt het niet in de lijn der verwachting dat volksgezondheid in hun beleid een hoge prioriteit heeft.

In het Koninkrijk der Nederlanden is het bon ton om zwervers te criminaliseren en herhaaldelijk te vervolgen voor wildplassen, terwijl de overheid bij de aanzienlijk ernstiger strafbare feiten van het koningshuis nooit tot vervolging overgaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten