dinsdag 27 augustus 2013

Tussen september en oktober 2013 zou de wereld zoals wij die kennen wel eens letterlijk in kunnen storten!

Tussen september en oktober 2013 zou de wereld zoals wij die kennen wel eens letterlijk in kunnen storten!

 
 
 
 

Senator Shaeldon R. Songstad waarschuwde onlangs de Amerikaanse bevolking via Fox News voor een ramp die zijn weerga niet kent
 
 
 
Maar ook hoge legerofficieren, waaronder kapitein en militair analist Chuck Nash vragen zich af wat er allemaal aan de hand is. ‘Je koopt geen wapens die je niet wilt gebruiken,’ laat hij het Amerikaanse publiek via Fox News weten. ‘Waarom zou je dat willen? Dus als we kijken naar Homeland Security en vooral naar wat deze organisatie zich het afgelopen jaar heeft aangeschaft komt dat neer op 1,6 biljoen kogels van het type Hollow Point, meer dan 700.000 semi automatische geweren, 2700 militaire voertuigen van het type M-RAP en pas geleden Drones. Al deze zaken zijn oorlogsinstrumenten, dus ik vraag me af met wie Homeland Security in oorlog verkeert.’

De multimiljonair Donald Trump liet al eerder via Fox News weten dat hij op of omstreeks de eerste week van oktober 2013 een groteske gebeurtenis verwacht.
 
Maar ook FEMA (Federal Emergency Management Agency), de Amerikaanse versie van de Rampenbestrijding, heeft een enorme investering gedaan en zich voor 14,2 miljoen dollar noodrantsoenen aangeschaft die voor de eerste oktober dit jaar gearriveerd moeten zijn.
Daarbovenop plaatste het een bestelling voor 11 miljoen dollar aan antibiotica en waterrantsoenen.
Daarnaast oefenen 360.000 troepen die vallen onder de VN Vredesmacht op burgeroorlogen en huis aan huis gevechten. De cursus moet op de eerste oktober zijn afgerond.
 
De Wereldgezondheidsorganisatie belegde onlangs voor de tweede maal in haar geschiedenis een spoedbijeenkomst die in het teken stond van het MERS-coronavirus (een virus dat haar oorsprong in het Midden-Oosten vindt) en de luchtwegen aantast. De vaccinaties moeten gereed zijn voor de eerste oktober 2013.
 
Tussen 28 september en 5 november 2013 is alle verlof met betrekking tot de Amerikaanse strijdtroepen ingetrokken. De trainingen van NORCOMM in het kader van burgerlijke opstanden zullen in de Noordoostelijke kustgedeelten van de VS plaatsvinden. Meer dan 300 scholen in Amerika hebben reeds bepaald dat studenten een noodrantsoen voor drie dagen bij zich dienen te dragen en deze rantsoenen inmiddels dan ook besteld. De uiterste datum voor levering is vastgezet op de maand september.

De Amerikaanse Nationale Reserve moeten de trainingen met betrekking tot opstandscontrole en rampen-assistentie dit jaar afgerond hebben voor 30 september. Vanaf 25 september zal het Amerikaanse noodomroep systeem dagelijks worden getest tot en met de 2e oktober.
Vanaf 26 september zal de Amerikaanse kustwacht aan een massale oefening beginnen die zich voornamelijk afspeelt in de Golf, en de gebieden Delaware en Virginia.

Op de Amerikaanse snelwegen rijden steeds vaker officiële FEMA transporten om de enorme hoeveelheid kunststof doodkisten naar verschillende locaties. Het merendeel van deze vrachtwagens is voorzien van het vrijmetselaars logo (de passer) loge 32. Terwijl de meeste mensen liever wegkijken of zichzelf verdrinken in sportwedstrijden of soaps, draait de werkelijke wereld door en laat het afschuwelijk gezicht van de werkelijke macht achter de dagelijkse schijn steeds vaker openlijk haar tanden zien.
 
Dat er iets groots verwacht wordt in de VS is zeker.
 
Wat er precies aankomt is nog niet bekend,
maar ik denk dat de consequenties wereldwijd zullen worden gevoeld.
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten